Levnější byt na levný úvěr

Nikdo dnes nemůže závazně tvrdit, že se u bytové výstavby nezvýší daň z přidané hodnoty a že ceny bytů z tohoto důvodu neporostou. Finanční experti  předpokládají, že v důsledku zvýšení základní sazby České národní banky dojde k růstu úrokových sazeb úvěrů. Kdo uvažuje o koupi nového bytu, ten by své rozhodnutí neměl dlouho odkládat. A protože bytů se v posledních letech staví stále více, je i z čeho vybírat.

 

Kdo chce koupi nového bytu financovat opravdu výhodně, toho bychom rádi upozornili na nový úvěr PARTNER, který zavedla stavební spořitelna Wüstenrot. Od Wüstenrotu je možné získat úvěr v takové výši, v jaké klient skutečně potřebuje, a přitom nemusí mít žádné vlastní úspory.

Úvěr PARTNER poskytuje stavební spořitelna Wüstenrot bez akontace a navíc až na 100 % odhadní ceny pořizované nemovitosti. Horní hranici úvěru neomezuje. Úroková sazba byla podstatně snížena, a to na 4,9 % ročně, ve fázi úvěru ze stavebního spoření dále klesá na současně nejnižších 3,7 % ročně.

Nový úvěr PARTNER má propočítánu optimální dobu splácení, která nepřesáhne 20 let. Na rozdíl od hypoték či některých jiných úvěrů má klient Wüstenrotu jistotu pevných úrokových sazeb a stále stejné výše splátky úvěru. A tak dopředu přesně ví, kdy a kolik bude platit. Další přednost PARTNERA spočívá v tom, že dobu splácení úvěru je možné zkrátit, resp. po změně na úvěr ze stavebního spoření lze úvěr i jednorázově splatit.

Úvěr PARTNER se zajišťuje se zástavním právem k nemovitosti. Při pořízení bytu nebo domu se právě zajištění zástavním právem k nemovitosti ukazuje jako nejjednodušší, protože není třeba nikoho žádat, aby za úvěr ručil.

 

Zajistěte si úvěr předem

Stavební spořitelna Wüstenrot nabízí svým klientům navíc jednu velmi praktickou službu – příslib úvěru. Pokud klient nechce zažít nemilé překvapení, že si sice vybere vysněný byt, ale pak bude mít potíže získat na něj dostatečný úvěr, u Wüstenrotu jej toto nečeká. Vyřídí-li si příslib úvěru, má jistotu, že až si vhodný byt vybere, bude mít potřebné peníze k dispozici.

Zdroj: TZ Wüestenrot



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bydlení rubrika