Veletrhy Tendence, Wellness Balnea a Gastroset

Veletrhy Tendence, Wellness Balnea a Gastroset

 

Společnost Terinvest připravila doslova lahůdku pro každého, kdo se rád obklopuje hezkými věcmi, má styl a chce, aby jej měl i jeho interiér. Také pro toho, kdo rád tráví svůj odpočinkový čas lépe než nicneděláním. Touto slibovanou událostí jsou veletrhy Tendence a Wellness Balnea, které budou souběžně probíhat ve dnech 11. – 14. září 2008 ve výstavním areálu PVA Letňany Praha. O důvod víc přijít ve dnech 11. – 13. září mají milovníci gastronomie – odborníci i laická veřejnost. V těchto dnech zde totiž probíhá také veletrh Gastroset!   

 

Veletrh Tendence

Letošní ročník veletrhu Tendence bude již třináctým v pořadí. Není divu, že za tolik let obrušování se proměnil ve skutečný diamant, který svým návštěvníkům nabízí více než jakýkoli jiný veletrh v České republice. Novinkou letošního ročníku bude sekce designu. Proč právě design? Mnoho z nás již opustilo tradiční představu o zařízení svého domova a stále více Čechů chce bydlet především elegantně. Požadavky a náročnost klientů vzrůstá, na což samozřejmě reagují tuzemské i zahraniční společnosti. „Trend designovosti se projevuje i v oblasti bytových doplňků, stolování a bílé techniky,“ dodává obchodní ředitel pořádající společnosti Terinvest, pan Tomáš Chmel. Velkou část veletrhu také tvoří rozsáhlá přehlídka domovních svítidel doplněná soutěží INLIGHT – „O nejlepší účelové svítidlo“. Sami návštěvníci pak budou moct soutěžit například o luxusní sedací soupravu.

 

Příjemnou součástí veletrhu je také doprovodný program – o občerstvení se postará restaurace Pravěk, kavárna Mobax nebo Great tea garden. Pro nejmenší návštěvníky je k dispozici dětský koutek. A to není zdaleka vše – přijďte se na další doprovodný program podívat osobně!

Již nyní můžete soutěžit na www.tendence.eu o zajímavé ceny a dozvědět se více o veletrhu.

 

 

Wellness Balnea – 4. mezinárodní veletrh lázeňství, rehabilitace, regenerace, estetiky a fitness

 

Dalším důvodem, proč přijít ve dnech 11. – 14. září do areálu PVA Letňany Praha, je kromě veletrhu Tendence také čtvrtý ročník veletrhu Wellness Balnea. Wellness, neboli pocit pohody, spokojenosti a naplnění, se stává součástí životního stylu obyvatel České republiky čím dál tím víc. Lidé aktivně hledají způsob, jak využít volného času a možností, které se jim nabízejí. Veletrh Wellness Balnea je určen těm, kteří sami chtějí odpočívat ale zároveň i těm, kteří chtějí wellness zprostředkovat ostatním. „Na veletrhu najdete inspiraci, jak uspořádat své studio, lázně nebo fitness, aby v něm návštěvníkům bylo opravdu příjemně. Zároveň se zorientujete v aktuálních trendech a poradí vám zástupci renomovaných značek,“ vysvětluje pan Tomáš Chmel ze společnosti Terinvest.

 

Na veletrhu Wellness Balnea se prezentují významné firmy s rozsáhlou nabídkou vybavení pro vodní procedury (bazény, whirlpooly, dřevěné vany), horké procedury (vyhřívárny, sauny, páry), masáže, kosmetické služby a vybavení fitness a wellness center.

 

Více se dozvíte na www.wellness-balnea.cz

 

 

Gastroset – 4. veletrh gastronomického zařízení, potravin a nápojů a vybavení pro hotely a restaurace

 

Gastronomie je nedílnou součástí našeho života a v posledních letech se mění doslova ve vášeň. Z jedlíků se stávají gurmáni a z kuchařů umělci. Odborník i laik se vždy má co o gastronomii co učit – proč ne právě ve dnech 11. – 13. září v letňanském výstavním areálu? Lahůdkou těchto veletržních dní bude Festival kávy, nápoje, jehož vůně a chuť je nenahraditelnou součástí dne většiny z nás. Uvařit kávu umí každý, ale uvařit dobrou kávu už je právě výsledkem onoho zmiňovaného kuchařského umění. Přijďte se mu přiučit!

 

Více na www.igastroset.cz

 

 

O společnosti:

Společnost Terinvest, spol. s r.o. byla založena v roce 1991. Prvním zrealizovaným projektem byl již na jaře téhož roku veletrh sportovních potřeb a módy pro volný čas Sport Prague. První veletrhy byly pořádány v Praze v Paláci kultury, kde se uskutečnila řada důležitých projektů, jako je například jeden z největších veletrhů elektrotechniky a elektroniky Amper. V roce 1996 začal Terinvest, spol. s r.o. budovat za podpory Magistrátu hlavního města Prahy veletržní areál na Strahově a během čtyř let se zde uskutečnily další úspěšné projekty. V průběhu tohoto období byla založena i pobočka firmy Terinvest, spol. s r.o. v Ostravě, kde se v Paláci kultury a sportu Vítkovice konaly ročně v průměru 4 veletrhy, které doplňovaly akce pořádané v Praze. Od roku 2000 organizoval Terinvest, spol. s r.o. své akce po tři veletržní sezóny na Výstavišti Praha - Holešovice. Od podzimu roku 2001 společnost nově pořádá své veletrhy a výstavy v Pražském veletržním areálu Letňany (PVA), kde se zároveň stala i spolumajitelem servisní společnosti PVA servis, s.r.o., která areál provozuje a spravuje.  

 

Hlavním předmětem podnikání společnosti Terinvest, spol. s r.o. je pořádání veletrhů a výstav. Mezi její další podnikatelské aktivity patří reklamní činnost, pronájem mobilních hal a párty stanů, zprostředkovatelská činnost v oblasti služeb, marketing, pořádání kongresů, vydavatelství, produkční činnost, elektroinstalační a vodoinstalační práce a provádění staveb. Více na www.terinvest.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy