UŽIJTE SI VŮNI VÁNOC SE SPECIÁLNÍ LIMITOVANOU ZIMNÍ EDICÍ AMBI PUR

Většina z nás vnímá Vánoce jako nejkrásnější a nejslavnostnější svátky roku. Spojujeme si je možná s trochu hektickými předvánočními nákupy, ale především je chápeme jako klidný a radostný čas strávený v okruhu našich nejbližších. Už méně z nás si ale uvědomí, že Vánoce jsou i svátkem vůní. Čerstvě upečené cukroví, purpura, jehličí vánočního stromku nebo vanilka, skořice a svařené víno – to všechno jsou vůně, které o Vánocích vnímáme a evokují nám jedinečnou sváteční atmosféru. Voňavé období roku svými výrobky podpoří i Ambi Pur, který na trh uvádí speciální limitovanou edici – zimní varianty osvěžovače Ambi Pur 3Volution a vonné svíčky Ambi Pur.

 

Zimní řada Ambi Pur přináší dvě zbrusu nové a hřejivé vonné varianty.

 

Winter Dream (Zimní sen) v sobě skrývá skutečnou esenci Vánoc. Spojuje vůni čerstvě upečeného cukroví a horkého vanilkového krému a navozuje atmosféru příjemně líného zimního večera stráveného doma u krbu s přáteli nebo dobrou knihou.

 

Winter Woodland (Zimní les) zase probudí a osvěží vaše smysly stejně jako procházka zimní krajinou. Obsahuje neotřelou kombinací parfémů inspirovaných vůní jehličnatého lesa, aromatického dřeva, koření a zimních květin.

 

Obě varianty vůní zimní limitované edice jsou na trhu k dispozici ve formě elektrických osvěžovačů Ambi Pur 3volution, ale i jako klasické vonné svíčky Ambi Pur. O sváteční vůni vašeho domova tak může pečovat elektrický osvěžovač se třemi harmonicky sladěnými a zimou inspirovanými parfémy, které se mění každých 45 minut. Na strojku si přitom můžete sami nastavit intenzitu vonného účinku. Tu pravou vánoční atmosféru zase podpoří rozzářený knot svíček a jejich jemná a hřejivá vůně.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy