Puristický, čistě tvarovaný a moderní: nový radiátor do koupelny Subway

Puristický, čistě a přímočaře tvarovaný – takový je radiátor pro koupelny Subway značky Villeroy & Boch – designový předmět, který vypadá dobře v každé moderní koupelně, ať je vyvedena v jakémkoli životním stylu.  

Radiátor Subway  přejímá současný trend, který dává přednost lehkým a otevřeným tvarům, výrazný obdélníkový rám spolu se sítí trubic redukuje Subway na to nejnutnější. Díky čistému designu a funkčním výhodám je Subway atraktivní především pro nekomplikované a praktické uživatele – pro ty, kteří mají rádi moderní, nadčasová a strohá pojetí designu. Relativně velký rozestup mezi jednotlivými trubicemi dodává radiátoru Subway čistý, strohý design. Kromě estetické stránky věci je rozestup mezi trubicemi příznivý také z pohledu komfortu: zavěšování ručníků je mnohem jednodušší. 

Subway je dodáván v šesti různých velikostech s instalační výškou 1.20 m, 1.50 m a 1.80 m a šířkou 450 mm a 600 mm. Kromě klasického upevnění na zeď je Subway k dispozici také jako volně stojící předěl místnosti. Všechny modely mají centrální přípojku o průměru 50 mm, která je kompatibilní se všemi standardními přípojnými ventily. Tento nový designový radiátor je k dispozici ve všech barevných variantách, stejně jako v exkluzivním provedení z chrómu a nerezové oceli

 

Ceny k doptání u prodejců Villeroy & Boch -  House of  V&B Concept: např. koupelnová studia SYKORA HOME, PTÁČEK, KREINER EXKLUSIV.

 

Radiátor do koupelny Subway je tak naprosto ideální v kombinaci s ostatními produkty kolekce Subway od Villeroy & Boch, ale stejně tak se samozřejmě hodí do jakékoli moderní koupelny – máme tu čest s dokonalou a uhlazenou sanitární estetikou.

 www.villeroy-boch.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna