BIO trendy i ve vaší ložnici

Přírodní materiály a zdravý životní styl jsou běžnou součástí moderní doby. Značka PerDormire zařazuje nové BIO materiály do své kolekce a přináší tyto trendy i do našich ložnic. Prostřednictvím BIO matrací představuje novou dimenzi spánku. Relaxační účinek a výborné ortopedické vlastnosti ocení i ti nejnáročnější.

 

BIO matrace jsou určeny pro uživatele, kteří dávají přednost přírodě a ekologickým materiálům. Působí relaxačním účinkem na lidský organismus a svými ortopedickými vlastnostmi zajišťují zdravý a nerušený spánek. PerDormire svou řadou BIO,  prezentující čtyři typy matrací, přináší zdravý životní styl do vaší ložnice. Na trh v tomto roce přicházejí tři novinky.

 

Vlajkovou lodí kolekce je matrace GENESI HD. Poskytuje komfortní spánek díky dvouvrstvému jádru. Jeho horní vrstva z líné pěny se ideálně přizpůsobí tvaru těla a představuje jeho ortopedickou oporu. Spodní vrstva o vysoké elasticitě tvoří výbornou ergonomickou základnu. Mimořádně vysoký 40% podíl přírodních látek na bázi soyi v jádru matrace velmi příznivě působí na relaxaci zejména pohybového ústrojí. Potah se všitou viscoelastickou pěnou přináší pohodlné spaní a obsažené stříbro zajišťuje antibakteriální a antiseptické účinky.

 

 

Výborné ortopedické a hygienické vlastnosti matrace BIO MIND PLUS jsou dány kombinací viscoelastické pěny, která je obsažena jak v horní části jádra, tak v prošitém potahu, a studené pěny, tvořící základní část jádra. Komfort doplňuje boční provzdušňovací pás a mikrokapsle v potahu, které uvolňují čerstvou lesní vůni. Stejně jako GENESI HD má i tato matrace snímatelný pratelný potah.

 

 

 

Zásady čínské koncepce Feng Shui, harmonizující lidskou psychiku s okolím, se promítají do matrace BIO SLEEP PLUS. Jádro z bio studené pěny pomáhá vytvářet zklidňující prostředí pro zdravé spaní. Příjemná levandulová vůně obsažená v mikrokapslích povrchu matrace, působí proti nespavosti, stresu a depresi.

 

Více na www.perdormire.cz

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky