Classic Duo Oval Wide – Nadčasová elegance s individuálními rysy

Firma Kaldewei dále rozšířila svou kolekci výrobků Classic Duo: Nový model Classic Duo Oval Wide rozšiřuje od tohoto okamžiku nabídku o vanu umístitelnou volně v prostoru s mimořádně širokým okrajem a vytváří tak další možnosti ztvárnění při nadstandardním plánování koupelny. Kolekcí koupelových van Classic Duo dokazuje firma Kaldewei zase jednou perfektní sjednocení klasické elegance a puristického designu.

 

Nová koupelová vana pro individuální možnosti ztvárnění koupelny

„Homing“, zařízení domova jakožto klidného místa, kam se může člověk stáhnout z uspěchaného vnějšího světa a často stresujícího všedního pracovního dne, je dnešním trendem. Koupelové vany umístěné volně v prostoru jsou zde optickým středem pozornosti a umožňují individuální možnosti ztvárnění koupelny. Vanou Classic Duo Oval Wide rozšířila nyní firma Kaldewei svou nabídku van umístitelných do volného prostoru. Jako součást kolekce Classic Duo je tento nový model k dostání s elegantním jednodílným krycím panelem. Ten podtrhuje vysoký požadavek na design, ladí perfektně s klasickým tvarem vany a umožňuje úplnou volnost při umísťování v koupelně. Kromě toho dovoluje velkoryse ztvárněný okraj vany individuální uspořádání příslušných vodovodních baterií.

Svými velkolepými rozměry 180 x 80 centimetrů poskytuje vana Classic Duo Oval Wide z robustní smaltované oceli Kaldewei o síle 3,5 mm neomezený požitek z koupání – ať už o samotě nebo s partnerem. A to proto, že je její vnitřní provedení s dvěma totožnými zádovými sklony a středový odtok pozvánkou ke komfortní koupeli ve dvou. Nadčasový, vyvážený tvar v kombinaci s idividuálními možnostmi ztvárnění: Vana Kaldewei Classic Duo Oval Wide dodává každé koupelně zcela osobitý charakter.

 

Více informací na www.kaldewei.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna