Klidný spánek v horkých dnech

Přichází období teplých dnů a nocí, kdy se mnozí z nás budí nepříjemným pocitem horka. Často se v lůžku převalujeme a nemůžeme usnout. Česká značka KLINMAM CZECH má pro nás řešení - přikrývky z letního programu KLINMAM Wellness. Za použití speciálních materiálů dosahují unikátních vlastností, které v horkých letních měsících určitě oceníme.

 

Vyznačují se menší hřejivostí a jejich předností je rychlý odvod vlhkosti z lůžka. Vytváří se tak příjemné a suché mikroklima. Přikrývky se neomezují jen na snížení hmotnosti náplně. Díky materiálům použitým pro povrchovou tkaninu a náplň zaručují příjemné spaní v teplém období. Jsou hebké na omak, mají antibakteriální vlastnosti a jsou vhodné i pro alergiky.

 

První z řady přikrývek letního programu představuje exkluzivní ložní souprava KLINMAM SILK. Povrchovou tkaninu tvoří hedvábná vlákna zajišťující mimořádný chladivý efekt, a to díky jejich struktuře, která je obdobná bílkovině lidského těla. Přikrývka KLINMAM LYOCEL je zhotovena z čistých lyocellových vláken. Tento přírodní materiál je vysoce prodyšný s výborným pohlcováním a odvodem vlhkosti. Řadu doplňuje přikrývka KLINMAM COOLMAX využívající dutých vláken, které velmi rychle odvádí pot od těla a z lůžka. Speciální vlákna Cirrus®, použité v náplni, skvěle odvádějí vlhkost a jejich úprava má dlouhodobé antimikrobiální účinky.

 

Letní přikrývky jsou vynikajícím řešením pro období červen až září, kdy teploty v našich ložnicích dosahují vysokých hodnot. Pořiďte si letní přikrývku z řady KLINMAM Wellness pro váš klidný spánek a ideální klima v lůžku.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry