Usnadněte si žehlení s novými žehlicími prkny Brabantia - ráno, v poledne i večer!

Společnost Brabantia opět přichází s další designovou novinkou, která vám, stejně jako všechny její ostatní produkty, usnadní a zpříjemní práci v domácnosti. To se týká i jedné z nejméně oblíbených činností, které by se asi každý nejraději vyhnul velkým obloukem - žehlení. Je však možné, že s novými funkčními a zároveň stylovými žehlicími prkny Brabantia se tato averze změní v příjemný zážitek.

 

Designéři z Brabantie se nechali inspirovat problémy, které lidem žehlení značně ztěžují – nestabilní žehlicí prkno, nedostatek místa, nekvalitní povrch, který brzo podléhá vysokým teplotám či samotná životnost žehlicího prkna. Ta je ovlivněna mnoha faktory, jako je frekvence žehlení, ale i kvalita materiálu, který je na prkno použit. Proto Brabantia používá pouze ověřené technologie a důmyslné ovládací prvky, které výrazně usnadňují práci a umožňují výrobci poskytnout záruku na žehlicí prkna neuvěřitelných deset let. Podívejme se na tyto kousky zblízka. Čím se tolik liší od ostatních?

 

Stabilita a bezpečnost

Prkna z této kolekce mají unikátní tvar a rozměry 135x45 cm, což umožňuje snadné žehlení kalhot, košil apod. Robustní asymetrický rám poskytuje místo na nohy (pokud žehlíte vsedě) a zejména nutnou stabilitu prkna. Podílí se na ní i odolné plastové protiskluzové koncovky, které současně chrání podlahu proti poškrábání. Rám je možné nastavit do výšky 63 – 102 cm, takže si na své přijdou lidé menšího vzrůstu, ale i dlouháni, kteří mohou dát sbohem hrbení u žehlení. Co ocení zejména rodiče malých dětí, je dětský zámek chránící před náhodným složením prkna a dále přepravní zámek, který slouží k upevnění nohou při manipulaci s prknem.

 

Odolnost a dlouhověkost

Vedle zmíněných vlastností je klíčový také materiál potahu žehlicího prkna. Ten musí odolávat extrémním teplotám a vlhku, a to opakovaně. Potah prken Brabantia je vyroben z odolných paropropustných materiálů, konstrukci pak tvoří pevná ocelová síťovina, rovněž s paropropustnou úpravou, tolik důležitou pro dostatečné odvětrání prkna, které zabraňuje jeho zapaření zevnitř a následnému tvoření plísní a zápachu. Kolekce žehlicích prken nazvané „Snídaně“, „Oběd“ a „Večeře“ se však mohou pochlubit i zcela revoluční novinkou v žehlení – integrovanou žáruvzdornou zónou pro odkládání žehličky, která odolává teplotě až 220°C a chrání proti sežehnutí materiálu.       

 

Jedinečný design

Proč by mělo být žehlení nuda? Designéři Brabantie přišli s nápadem vytvořit z žehlicího prkna plochu, která vám bude připomínat váš jídelní stůl a přinese tak žehlení nový rozměr. Vyberte si tedy design, který je vám nejbližší – jednoduchou, minimalistickou „Snídani“, extravagantní a neotřelý „Oběd“ či romantickou „Večeři“. Ať už padne volba na kterýkoliv motiv, žehlení vám od této chvíle „zachutná“.

 

Více na www.brabantia.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy