Udělejte si k Vánocům radost koupí LED svíček

Velmi často jsme postaveni před úkolem někoho vtipně a zároveň prakticky obdarovat. Vhodným dárkem jak pro Vaše blízké, tak i pro Vás samotné mohou být svítidla resp. barevné svíčky IMAGEO od firmy Philips. Vhodný dar je to zejména v čase Vánočním, kdy svíčky neodmyslitelně patří ke komorní atmosféře.

 

Tyto lampičky dokonale imitují svit klasických voskových svíček. Zdrojem světla (imitace plamene) jsou mihotavé LED diody v kalíšcích z matného skla. Svíčky jsou voděodolné a zapínají se nakloněním o 90°. Oproti klasickým svíčkám neobsahují vosk a nejedná se zde o princip otevřeného ohně, což má mimo jiné i bezpečnostní hledisko. Díky tomu se nemůže stát, že by došlo k popálení dospělých osob, tak i dětí, které v rámci zábavy zapomínají na jakákoliv upozornění o nebezpečnosti byť malého ohně jaké obyčejná svíčka produkuje. S IMAGEO se Vám to stát nemůže!

 

Svíčky CandleLight IMAGEO se nabíjejí pomocí bezdrátové indukční nabíječky, která zároveň slouží jako praktický stojánek. Standardní balení obsahuje stojánek a 3 svíčky. Doba nabíjení je ca 10 hodin a doba provozu je cca 20 hodin.

 

Dekorativní a  okouzlující osvětlení pomocí IMAGEO CandleLight vytvoří jedinečné prostředí přinášející teplé zářivé světlo, které jemně bliká, bez rizika otevřeného ohně a horkého vosku zmíěného viz. Výše. Na rozdíl od běžné svíčky, jež nakonec vyhoří, svíčky IMAGEO stačí umístit do stojánku-nabíječky a po několika hodinách indukčního dobíjení můžete opět svítit.



pomocí IMAGEO CandleLight vytvoří jedinečné prostředí přinášející teplé zářivé světlo, které jemně bliká, bez rizika otevřeného ohně a horkého vosku zmíněného viz. Výše. Na rozdíl od běžné svíčky, jež nakonec vyhoří, svíčky IMAGEO stačí umístit do stojánku-nabíječky a po několika hodinách indukčního dobíjení můžete opět svítit.

Svíčky CandleLights IMAGEO nesfoukne ani vítr a tak když pominou svátky klidu a pohody, je možné je opět vyndat a použít i v teplejších měsících v rámci venkovního dekorativního světlení na zahradě, v pergole či balkoně. Příjemnou světelnou atmosféru vytvoří koneckonců i při teplé koupeli ve vaně či vířivce.

 

Díky velmi úspornému zdroji světla, jakým je použití LED technologie pro tyto svítidla, Vás provoz respektive nabíjení nebude stát téměř nic. Proto dalším příjemným aspektem tohoto produktu vyjma světelné pohody je i fakt, že šetří Vaši kapsu.

 

Svíčky IMAGEO, případně i další výrobky Philips či Massive je možné zakoupit z pohodlí domova prostřednictvím e-shopu www.philips-levne.cz. Udělejte sobě či svým blízkým radost ještě dnes!

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy