Veletrh Střechy Praha startuje již za pár dní

Petr Hanisch, 17.1.2011

13. ročník veletrhu Střechy Praha startuje již za pár dní!

Tak jako každý rok bude i letos konec ledna na pražském Výstavišti v Holešovicích patřit mezinárodnímu veletrhu Střechy Praha a specializované výstavě Solar Praha. Obě akce jsou ve svém oboru ojedinělé, a proto každoročně přitahují pozornost tisíců návštěvníků z řad odborníků i laické veřejnosti.

Vyhrajte vstupenky zdarma

Přednášky a praktické ukázky

V rámci sobotního programu mohou návštěvníci zavítat do přednáškového Sálu č. II v Pravém křídle Průmyslového paláce a vyslechnout si přednášku Desatero při výběru realizační firmy a nejčastější chyby ve střešním plášti. S tímto tématem vystoupí pan Jiří Vrňata cechmistr Cechu klempířů, tesařů a pokrývačů. Návštěvníci by si rovněž neměli nechat ujít vystoupení zástupců společnost Czech Nature Energy a.s., kteří se budou zabývat optimalizací fotovoltaických elektráren pro rodinné domy.  Zároveň jim společnost EkoWATT nabídne odborné poradenství, jak postavit za stejné peníze až o třetinu úspornější rodinný dům.  Veškeré přednášky jsou bezplatné a není na ně potřeba registrace.

Nedílnou součástí každého veletrhu jsou i praktické ukázky řemesel, jako například montáže střešních krytin či okapového systému. Zajímavé bude i vystoupení zástupce Cechu, který předvede způsoby opracování dřeva dle starých tesařských technik.


Program pro ženy

Na své si během veletrhu jistě přijdou i ženy. Ve foyer Průmyslového paláce jim bude poskytnuto bezplatné kosmetické poradenství. Navíc získá každá žena oproti vstupence kosmetický dárek zdarma a za výhodné ceny si bude moci vyzkoušet přístroje na tvarování postavy.

Vstupné v sobotu ZDARMA!

Novinkou letošního ročníku je bezplatný vstup do areálu veletrhu, který mohou návštěvníci využít v sobotu. Ke vstupence obdrží každý z nich anketní lístek, díky kterému může hodnotit nejpoutavější expozici celé akce. Zároveň se může zapojit do losování o hodnotné ceny a získat například odbornou publikaci, předplatné časopisů, či hlavní výhru - střechu na rodinný dům zdarma.


Brány 13. ročníku veletrhu Střechy Praha a 7. ročníku výstavy Solar Praha se veřejnosti otevřou ve
čtvrtek 27. a zavřou v sobotu 29. ledna 2011, od 900 do 1800 s výjimkou soboty, kdy bude veletrh končit o
hodinu dříve.

Těšíme se na setkání s Vámi a věříme, že Vám veletrh splní Vaše očekávání a stane se pro Vás příjemným zážitkem!

Více o veletrhu Střechy Praha naleznete na www.strechy-praha.cz

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba