Zahradní nábytek z exotického dřeva - stálice do vaší zahrady

Zahradní nábytek z exotického dřeva Meranti

Zahradní nábytek z exotického dřeva je daleko odolnější, než nábytek vyrobený z našich tuzemských dřevin, jako jsou borovice a smrk. Exotické dřevo Meranti hravě zvládá nepřízeň počasí, včetně UV záření a to díky vysokému obsahu oleje ve dřevě. Zahradní nábytek ze dřeva Meranti je velice oblíbený i díky svému originálnímu a exotickému vybarvení. Výraz Meranti zahrnuje více druhů dřevin z rodu Shorea pocházejících z jihovýchodní Asie. Originální kresba dřeva, červenohnědá barva a vysoká tvrdost jsou hlavní znaky tohoto exotického materiálu.

Jak ošetřovat zahradní nábytek z exotického dřeva?

V každém případě je důležité při ošetřování zahradního nábytku používat doporučené přípravky. Pokud chcete zachovat přirozený vzhled, natírejte dřevěný zahradní nábytek přídodními oleji či vosky, které jsou na daný typ dřeva určené. Chcete-li zbavit zahradní nábytek pouze prachu, postačí vám k tomu lehce vlhký hadřík.

Dřevěný zahradní nábytek si zaslouží ošetřovat pravidelně. Také kovové časti, jako šroubky, nebo matičky se musí dotahovat a čas od času zkontrolovat, zda nedchází k praskání dřeva nebo jiným povrchovým změnám nábytku.

Na vaši zahradu doporučujeme zahradní nábytek Meranti

Zahradní nábytek je velmi praktický nejen na zahradu, ale vhodný i na velkou terasu. Nábytek Jeko nabízí dřevěný zahradní nábytek v několika provedeních.

Nabídka zahrnuje celodřevěné zahradní sety, skládající se z velkého rozkládacího stolu obdelníkového tvaru a šesti zahradních židlí s vysokou opěrkou. Obdobný celodřevěný nábytek je nabízený ve stejném složení, jen zahradní židle mají jiný tvar opětky. K těmto setům si můžete přikoupit elegantní červené polstrování, které sezení na židli ještě zpříjemní. Dobře vypadá i zahradní nábytek, u kterého tvoří základ exotické dřevo. Zahradní stůl a konstrukce židlí jsou ze ddřeva, ale opětná a sedací část židlí je vyplněna vysoce kvalitní textilií Textilen. Tato kombinace působí velmi efektně. Textílie dispojuje vysokou nosností a tovněž odolává nepříznivým vlivům počasí a ostrým slunečním paprskům.

Relaxujte na zahradním lehátku.

Ke kompletní zahradní sestavě patří zahradní lehátko. Přední čast lehátka je opatřena kolečky pro snadnou manipulaci lehátka na zahradě nebo terase. Zahradní lehátka lze nastavovat do několika poloh, dle vačeho přání. Vkusné polstrování ušité přímo na lehátko dokáže zázraky. Relaxování se tak stane požitkem a vyhledávaným místem odpočinku.

 

 

 

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada