Nenechte se odradit metry čtverečními a obsahem své peněženky...

Výzkum agentury Millward Brown mezi členy IKEA FAMILY potvrdil, že většina zákazníků by ráda vylepšila vzhled své současné kuchyně, ale pouze o tom sní. Proč si ale své sny rovnou nesplnit? IKEA nabízí vždy ta nejlepší řešení za cenu tak nízkou, aby si je mohl dovolit opravdu každý. Snění o lepším bydlení už proto nemusíte omezovat velikostí peněženky nebo čtverečními metry. Proměnit sny ve skutečnost můžete snadněji, než myslíte. Postačí pár užitečných nápadů a škála dobře vybraných dekorativních doplňků. S IKEA se lidské sny stávají realitou.

 

Dnes mají lidé chuť obměňovat svůj domov častěji než dříve. Trendy se rychle mění nejen v módě, ale i v bytovém designu. Jak vyplynulo i z výsledků průzkumu, o změně sní především lidé, jejichž kuchyně je více než tři roky stará. Výsledky také ukázaly, že pro 53 % dotázaných je hlavní překážkou v plánování renovace nedostatek peněz. Vždy ale není nutné investovat do úplně nové kuchyně. Stačí využít chytrá řešení, jež IKEA nabízí, a přizpůsobit je svým potřebám. Každý si může kuchyni změnit v několika jednoduchých krocích.

 

Pořiďte si několik doplňků nebo kuchyňské náčiní v nových barvách a vaše kuchyně bude vypadat úplně jinak. Je až neuvěřitelné, jak snadno dokážou celou kuchyni rozjasnit barevné sedáky na židle, utěrky nebo ručníky. IKEA nabízí široký výběr sedáků na židle jako například RITVA a JUSTINA a ručníků FRÄJEN v krásných jarních barvách. Náladu vám zaručeně zvednou také barevné záclony, květináče a vázy. A protože květináče by neměly zůstat prázdné, v IKEA najdete také široký výběr rostlin i bylinek.

Nechcete-li si pořizovat nový nábytek, ale přesto toužíte po větší změně, můžete vyměnit kuchyňská dvířka. Pokud vás již omrzely klasické barvy, můžete zkombinovat dvířka a čela zásuvek IKEA ABSTRAKT v bílé, šedé a červené barvě s dalšími z řad RUBRIK a NEXUS.

 

Vysněná kuchyně by neměla být jen krásná, ale i praktická. Proto každý touží po prostorné, dobře zorganizované kuchyni, kde má všechno své místo. Samotnou kuchyni můžete zvětšit jen obtížně, ale problémy s nedostatkem místa vám pomohou vyřešit vhodné doplňky, které zlepší organizaci prostoru. Není třeba těsnat do skříněk nádobí, které můžete pověsit na  háčky GRUNDTAL nebo uložit do stylových košů BRÄNAS. Uvidíte, že jakmile najdete pro všechno vhodné místo, bude vaše kuchyně vypadat nejen uspořádanější, ale i větší.

V kuchyni snů nesmějí chybět dobře navržené a funkční kuchyňské spotřebiče, s nimiž bude prácekuchyni radostí. V obchodním domě IKEA si můžete vybrat ze široké nabídky spotřebičů od stylové myčky RENLIG až po praktické varné desky a mikrovlnné trouby FRAMTID. 

 

Zamyslete se nyní nad funkcemi a spotřebiči, které byste rádi měli, a naplánujte si zdarma online svou kuchyni snů s naším 3D plánovačem kuchyní.

 

Čím hezčí a promyšlenější zařízení si s využitím našich rad ve své kuchyni vytvoříte, tím příjemnější pro vás bude čas, který v ní trávíte. Je to jen na vás, ale mějte vždy na paměti, že IKEA má vždy v zásobě spoustu nápadů, jak proměnit kuchyni snů ve skutečnost.

 

www.IKEA.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně