Společnost ELKO EP oficiálně představila Inteligentní dům na kolech

U příležitosti celorepublikového setkání obchodních partnerů společnosti ELKO EP, byl oficiálně představen Inteligentní dům na kolech. Moderní ukázková místnost (showroom) zařízená v nástavbě dodávkového vozu představuje nadčasové řešení inteligentní elektroinstalace i bezdrátového systému.

 

Inteligentní dům na kolech představuje pestrost řešení elektroinstalace, kterou nabízí právě ELKO EP. Funkční panely ilustrují zapojení světel, žaluzií a klimatizace. Součástí je také ukázka zabezpečení. Návštěvníci si tak mohou prohlédnout a hlavně vyzkoušet, jaké možnosti dnešní sofistikované systémy přináší. Ne nadarmo má na sobě vůz napsáno „smart home solutions“. Důmyslný je nejen způsob provedení, ale také design všech použitých prvků.

 

Působivým doplňkem jsou dvě televize umístěné uvnitř ukázkového vozu. Dobře demonstrují možnost ovládání celé domácnosti přes obrazovku. Systém iNELS Multimedia, který tuto možnosti nabízí, je právě vycházející novinkou z dílny vlastního vývojového zázemí ELKO EP.

 

Nemusíte investovat mnoho, abyste si dopřáli komfortní změnu. Začít můžete třeba u bezdrátového systému. Obyčejný vypínač světel si můžete položit na noční stolek a už nikdy v noci nezakopnete o roh postele nebo o zapomenuté hračky dětí,“ uvádí jednu z výhod Alena Janotová, manažerka marketingu.

 

Zvídavější a technicky zdatnější návštěvníci inteligentního domu na kolech si mohou vyzkoušet komplexní ovládání domu, a to nejen přes dálkové ovladače, ale také televizi či dotykové panely. Vzdálená správa přes telefon a PC je již samozřejmostí.

 

Žádná brožura, leták či instruktážní video nenahradí osobní zkušenost a okamžité odpovědi na otázky, které zájemce v danou chvíli napadnou. Jsme proto velmi rádi, že díky Inteligentnímu domu na kolech máme možnost být se zájemci o elektroinstalaci v takto přímé vazbě a kontaktu,“ dodává produktový manažer ELKO EP Vlastimil Brázdil.

 

Inteligentní dům na kolech se bude během následujících měsíců pohybovat nejen po městech České republiky, ale zavítá také do Maďarska, Rumunska, Polska či Slovenska. Lidé se s ním mohou setkat nejen na veřejných prostranstvích, ale také na výstavách zaměřených na elektro či stavbu a vybavení domů.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy