Život v kostce? Ne s Cubolou!

Firma Bohemiaflex připravila na novou sezónu řadu nových výrobků, které odrážejí aktuální trendy v oblasti stínění. Těmi jsou řešení pro tzv.  Outdoor living – život venku. Všichni jsme řadu hodin v práci, v uzavřených prostorách s umělým osvětlením. Každou volnou chvíli proto chceme trávit venku, na čerstvém vzduchu a užívat si volnosti. Změny počasí však často zabraňují užívání našich teras či zahrad. Proto je tady Cubola, která Vám umožní daleko více využívat Vaši zahradu nebo terasu.

 

Cubola - absolutní novinka a hit pro letošní sezónu. Ideální pro soukromé účely a perfektní pro restaurace a hotely. Flexibilní terasová markýza, která se maximálně přizpůsobí Vašim potřebám. Skvělá jako reklamní nosič díky vertikálnímu prvku, který zároveň chrání před nízkým sluncem. Motorizovaný systém, který se samostatně hodí také pro krytí zimních zahrad, je nesen dvěma nebo čtyřmi hliníkovými pilíři bez viditelných spojů. Robustní, ale vzdušná a elegantní konstrukce zaujme na první pohled. Je stabilní, odolná vůči větru a díky několika variantám kotvení je možné ji umístit kdekoliv v prostoru nebo přikotvit k domu.

 

Naprostým unikátem je možnost řazení pergol vedle sebe bez viditelných spojů, což ocení zejména v gastronomii, kde je nutné vytvořit větší prostor pro pohoštění zákazníků bez nutnosti přidávat stojné nohy a tím ubírat prostor pro posezení.

 

Více na www.bohemiaflex-cs.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy