Co zkrášlí váš dům a udělá ho bezpečný?

Co vidí všichni jako první, když prochází okolo vašeho domu? Je to pochopitelně plot. Že je plot tedy vizitkou vašeho domu a především Vaší, to je prostě jasná věc.

Je to stejné jako u oblečení. Lidé si o vás udělají obrázek podle toho, jak vypadáte na první pohled a protože oblečení je to, co vidí jako první, udělají si o vás obrázek právě podle něj. A totéž platí v případě vašeho plotu.

Představte si krásný dům s krásnou zahradou. A to vše bude obklopovat zrezivělé pletivo drátkem upevněné na křivých lešenářských trubkách. Co vás zaujme? Jaký obrázek si uděláte?

Plot je, vždy byl a vždy bude součástí vašeho bydlení a je třeba na něj myslet.

A protože se nejedná o nic, co za dva roky vyměníte, je třeba myslet opravdu pořádně. Na fasádě domu také nebudete šetřit a raději si připlatíte za barvu, která se vám líbí, než abyste dalších dvacet let koukali na tu o deset procent levnější.

A u plotu to platí vlastně dvojnásob. Je třeba totiž přemýšlet i nad tím, jak moc se budete muset v budoucnu o svůj plot starat.

Opravdu kvalitní plot Vás bude nejen reprezentovat svým vzhledem, ale bude to dělat dlouhou dobu, aniž byste museli utrácet další peníze a věnovat mu pozornost při jeho údržbě.

Zkuste se schválně podívat na Made in Poland ploty nabízené v hobby marketech. A pochopitelně ne na ty, které mají pěkně schované pod střechou. Ale na ty, které vystavují před obchody. Tedy tam, kde jej budete mít i vy. Tam kde bude muset odolávat slunci, vodě, sněhu i solí nasáklé sněhové břečce.

Jak dlouho tam stojí? Měsíc? Dva? Rok? A jak vypadají? I pozinkované ploty či jinak proti rzi ošetřené ploty jsou zrezivělé. Jsou tohle kvalitní ploty? Takové, jaké byste chtěli mít u svého domu a jaké budou vaší vizitkou po dlouhá léta?

Pořád si myslíte, že úspora pár tisíc na plotu vám za toto stojí? Není lepší se poohlédnout po skutečné kvalitě?

Podívejte se například na internetové stránky českého výrobce plotů z Bohumína společnosti PLOTY B&V a porovnejte ten rozdíl mezi kvalitou a tím, co vám nabízejí v marketech. Rozdíl je patrný na první pohled. Na ten stejný první pohled na plot, který mají vaši přátelé, kamarádi i úplně cizí lidí procházející okolo vašeho domu.

 

Při pohledu na tyto stránky narazíte i na zajímavý slogan „Vaše ploty, naše vizitka“, který by se dal říci i trochu jinak a stále by dával smysl. Tedy „Váš plot, vaše vizitka“.

 

www.plotybohumin.cz




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy