Bezpečné a stylové koupelny, funkční a designové detaily

Kdo by nechtěl využívat služeb stylové, funkční a dokonce i bezpečné koupelny! Důkladně relaxovat ve vaně, ponořit se do teplé vody a uvolnit tělo i mysl… a po koupeli pomocí madla bezpečně vystoupit z vany.

Právě z důvodů bezpečnosti a pohodlí vyvinula firma Kaldewei čtyři nová madla, která jsou dokonale sladěná se stylem koupacích van Kaldewei z řad Avantgarde a Ambiente a na tyto vany se dají snadno a rychle nainstalovat. Kaldewei tak kombinuje nejvyšší estetická měřítka s komfortní funkčností.

Nová vanová madla Kaldewei zajišťují nejen bezpečnost při koupání, ale vyhovují i nejvyšším nárokům z hlediska estetiky a moderní konstrukce. Charakteristika, která odpovídá trendu univerzálně použitelného designu: „U firmy Kaldewei je tvar a funkčnost výrobku na prvním místě. K tomu u nás patří i vývoj příslušenství pro zvýšení komfortu, jehož design je perfektně sladěn s nadstandardním vzhledem našich koupacích van, sprchových vaniček a smaltovaných plochých sprchových vaniček“, zdůrazňuje Marcus Möllers, pracovník PR firmy Kaldewei GmbH & Co. KG.

Funkční skvěle tvarovaný design
Nová vanová madla Kaldewei vytvořila renomovaná konstrukční kancelář Phoenix Design, která byla nedávno vyznamenána cenou German Design Award 2012.
Čtyři nová vanová madla jsou vyrobena z kvalitního masivního kovu a jejich tvar je přizpůsoben různým designovým koupacím vanám Kaldewei. Oválně tvarovaný model Dezente Opulenz Avantgarde byl např. vyvinut pro vany Kaldewei organických tvarů, jako jsou Ellipso Duo nebo Centro Duo. Puristicky elegantní model Nobler Purismus Avantgarde se naproti tomu hodí k moderním návrhům koupacích van, jako je nová Asymmetric Duo od Kaldewei. Kovová madla Dezente Opulenz Ambiente a Nobler Purismus Ambiente jsou měkce zaoblená, resp. mají tvar plástve, a byla vyvinuta pro koupací vany s jasným tvaroslovím, jako jsou Classic Duo nebo Puro od firmy Kaldewei.

Svými novými vanovými madly Kaldewei opět dokazuje mnohotvárnost a stylovou jistotu svého produktového portfólia a zdůrazňuje svůj nárok vůdčí úlohu při návrhu koupelen. Náročná estetika a komfortní funkčnost ovšem mohou být dokonale ve shodě, tím jsou si u firmy Kaldewei jisti: „Uvolněné, bezpečné ponoření nebo protažení v koupací vaně nesmí být otázkou věku nebo pohyblivosti, ale závisí v první řadě na dostatečně komfortním vybavení koupacího zařízení“, zdůrazňuje Marcus Möllers.

www.kaldewei.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna