Markýza pro zimní zahradu Veranda Box

Novinka v portfoliu firmy Bohemiaflex CS Veranda Box je stabilní markýza s moderním designem, tichým chodem a skvělými užitnými vlastnostmi. Najde uplatnění při stínění prosklených ploch zimních zahrad i jako samostatně stojící pergola do rozměru 6 x 6 m. Její hlavní předností je flexibilita umístění vodících kolejnic, které nemusí kopírovat hrany nosné zimní zahrady nebo pergoly. I umístění stojných noh je flexibilní a přizpůsobí se tak prostorovým možnostem terasy.

 

Veranda Box Je opatřena kazetou, která je estetická a zároveň chrání markýzu ve svinutém stavu před vlivy počasí. Odtok vody je zabudován ve vodících kolejnicích.Ovládání markýzy je možné pouze elektromotorem.

 

Potah napínají patentované plynové písty umístěné ve vodících kolejnicích, které umožňují maximální vypnutí potahu v každé poloze.

 

Potah je vyroben ze speciální markýzové látky, upravené metodou TEXgardEasyClean (nano-fluorokarbonová impregnace). Látka je voděodolná, stálobarevná, odolná proti plísním a rozměrově stálá. Markýza je standardně nabízena v několika barvách – klasické bílé, krémové, hnědé a moderní stříbrné.

 

Více na www.bohemiaflex-cs.cz nebo www.bohemiaflex.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy