Ekologické koupelny, koupelny s termostaty

Ve znamení ekologie, bezpečnosti, efektivnosti, ergonomie a maximálního pohodlí při sprchování. Takové jsou dnešní koupelny opatřené novou generací termostatů.

Nová generace termostatů – výjimečný Grohtherm 2000
Společnost GROHE vylepšila veškeré zásadní funkce dobrého termostatu, ať už se jedná o technologii spojenou s bezpečností, efektivností, designem tak i pohodlím při sprchování.Nový Grohtherm 2000 je moderním řešením pro vanu a sprchovou vaničku po vizuální i praktické stránce. Termostat nabízí řadu výhod spojených s intuitivním používáním, který nabízí uživateli maximální komfort.

Relaxace a ekologie
Grohe věnovala pozornost zvýšení bezpečnosti, ale též maximálně ekologickému používání. Termostat má 100% GROHE CoolTouch®, aby se předešlo jakémukoli riziku teplého povrchu. Nový  GROHE AquadimmerEcoautomaticky napomáhá šetřit vodu, když se přepíná mezi napouštěním vany a ruční sprchou. Jednoduché piktogramy umožňují redukovat množství vody a to buď redukovat množství vody ve sprše a nebo umožnit maximální průtok vody. GROHE TurboStat®je centrem nového termostatu, který umožňuje, aby okamžitě tekla požadovaná teplota vody a hlavně, aby teplota byla stálá během celého sprchování.

Nový design termostatu
Designéři GROHE zkombinovali čistý vzhled s vylepšenou ergonomií. Místo tradičního kulatého ovládání termostatu doplnili Aqua pádla, která jsou ergonomická, maximálně spolehlivá a protiskluzová. Díky speciálnímu tvaru může uživatel jednoduše vidět, kdy voda přesáhla teplotu 38 °C. Nový design termostatu se dá výborně kombinovat se sprchami a bateriemi Grohe.

Soukromý vodopád
Extra veliký vodopád pro napouštění vany je rájem pro oko. Veliká výpusť vody, která je nenápadně zakomponována umožňuje docílit velkého a širokého napouštění vany.

Grohe nabízí k termostatu poličku GROHE EasyReach™, která se dá umístit do stěny a elegantně tak zakryje mezeru mezi stěnou a termostatem.

Jednoduché kombinování
Nový Grohtherm 2000 je k dostání ve velkém množství variant. Skvěle se kombinuje například se sprchovým setem GROHE Power&Soul.

www.grohe.cz

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna