Neplaťte za plyn ani korunu navíc!

Neplaťte za plyn ani korunu navíc, když nemusíte! Cenu plynu už v České republice neurčují pouze monopoly, takovým dobám už odzvonilo. Mezi tarify plynu si nyní můžete pohodlně vybrat a ušetřit nemalé peníze. Neváhejte a neplaťte víc, než je třeba. Poradíme vám, jak na to!

Srovnání cen plynu se vám vyplatí. Zjistili jsme, že rozdíly mezi nabídkami od různých dodavatelů plynu mohou činit až 24–26 %. Roční úspory domácnosti tak mohou jít až do tisíců korun. Rozdíl mezi nejvyšší a nejnižší nabídkou pro modelovou domácnost v rodinném domě vytápěném zemním plynem je až 12 745 Kč. Domácnost v bytě, jež na plynu vaří a ohřívá s ním vodu, může vhodným výběrem dodavatele ušetřit až 2 973 Kč. A to je dost, nemyslíte?

Ceny plynu se za poslední rok zvýšily bezmála o pětinu. K navýšení cen plynu od letošního ledna byla nucena přistoupit i většina domácích dodavatelů. Navýšení ceny plynu proběhlo mimo jiné kvůli zvýšení ceny komodity i slabému kurzu koruny. Jak na tyto změny zareagujete vy? Udělejte to jednoduše. Vyberte pro sebe to nejlepší a nejefektivnější řešení. Zvolte si nového dodavatele plynu pro váš dům či domácnost. Nezávislé porovnání cen plynu je dnes již možné. Jak na to?

Máme pro vás skvělý tip! Ceny plynu je možné si porovnat i z pohodlí vašeho domova, například na webu srovnejto.cz, který má bezkonkurenčně nejširší nabídku. Spočítejte si to a přesvědčte se na vlastní oči i na vlastní peněženku!

Obchodníka, od něhož budete plyn odebírat, si můžete dnes již svobodně vybrat. Cena plynu se u jednotlivých dodavatelů výrazně liší, a proto můžete ušetřit své peníze i vy. Změna dodavatele plynu je velmi jednoduchá a probíhá zdarma. Stačí pouze dva kroky, ukončit smluvní vztah se stávajícím dodavatelem a uzavřít smlouvu o dodávce plynu s novým dodavatelem, který pro vás bude nejvýhodnější. Pokud stále váháte, připravte si vaše poslední vyúčtování za odběr plynu a vyplňte formulář, na základě kterého obdržíte přehlednou tabulku cen dodavatelů plynu dostupných na našem trhu. Můžete si tak rychle udělat jasný obrázek o tom, co je pro vás nevýhodnější. Nezavírejte oči tam, kde byste mohli ušetřit. Myslete na to, kde byste ušetřené peníze mohli investovat! vaše rodina vám za to jistě bude vděčná. Začněte nový rok rozhodnutím, které má smysl a rychle uvidíte výsledky.

Tip pro vás – srovnejte si ceny plynu na www.srovnejto.cz/srovnani-cen-plynu/



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky