Nadčasové koupelnové řešení i pro malé koupelny

Kvalita, snadná údržba a nadčasovost, takové jsou novinky i pro malé koupelny. Také malý koupelnový prostor se dá využít tak, aby koupelna poskytovala pohodlí i pocit luxusu.

Řada Jika Tigo od designéra Michala Janků dokazuje, že efektivně a přitom elegantně lze využít i velmi malý prostor. Její letošní novinky svým vyzněním evokují pohodlí, čistotu, harmonii a pocit luxusu. V kolekci je kladen důraz nejen na kvalitu, ale i na nadčasovost jednotlivých prvků a jejich snadnou údržbu.

Celá řada nových asymetrických umyvadel Tigo umožňuje koupelnu ozvláštnit a přitom poskytnout dostatek odkládacích prostor. Umyvadla, jež jsou k dispozici v šířkách 65, 80 a 100 cm, pracují s hloubkou pouhých 38,5 cm a v koupelně nezabírají příliš místa.  Každé umyvadlo lze pořídit jak samostatně, tak s odpovídající policí nebo skříňkou. Vybavit je lze také praktickým držadlem na ručníky. Police jsou k dispozici v krémové, mocca a bílé, skříňky pak v pěti barevných podobách. Vybírat lze od tradiční bílé, přes krémovou, mocca, kombinaci krémové s bílou až po odvážnou jasně zelenou.

Hladké plochy lakovaných skříněk přitom neruší komplikované úchyty. Plnovýsuvné zásuvky umožňují mít kdykoli perfektní přehled o všech uložených předmětech. Celou sérii nových podumyvadlových skříněk je možné zkombinovat jak se stávajícím sortimentem vysokých skříněk, tak využít novinku – střední či vysokou hlubokou skříňku. Koupelně tak lze jednoduše vtisknout jednotný design.

Asymetrický sprchový kout Tigo umožní pohodlné sprchování s dostatkem místa i v malé koupelně. Kout s unikátním rozměrem 80 x 100 cm přestavuje ojedinělé řešení nabízející využít i úzký a dlouhý koupelnový prostor, který nelze nijak přestavět. Sprchový kout je možné zvolit s transparentním sklem či v podobě arktic, přes niž bude patrná jen silueta těla. Úprava Jika perla GLASS umožňuje jeho snadnou údržbu. Sprchový kout lze zakoupit i s keramickou vaničkou buď v klasickém hladkém provedení nebo s protiskluzovým provedením Antislip.

Velkorysé designové dvojumyvadlo Tigo s šířkou 125 cm je hluboké pouze 38,5 cm. Díky tomu se vejde například do dlouhé a úzké koupelny. Poskytne tak komfort velkého a privátního prostoru i na omezené ploše. Dvojumyvadlo lze kombinovat se skříňkou, držákem na ručníky či s policí. Zaujme především jeho otevřená varianta, která podtrhuje čisté linie této moderní série. 

www.jika.cz

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna