Vyberte si dveřní kování, které bude funkční i designové

Při výběru dveřní kliky je třeba myslet na několik hlavních aspektů. Dveřní klika je mechanické zařízení nezbytné pro každé dveře nebo okna. Je třeba brát v potaz, že kliky ke dveřím by měly být vyhovující ergonomicky, esteticky a být z kvalitního materiálu, protože dveřní kování je stále na očích. V dnešní době máme na výběr z široké nabídky stylů, tvarů a materiálů, které dodají vašemu interiéru nebo exteriéru ten správný vzhled a eleganci.

Vybírejte podle vkusu a charakteru stavby
Dveřní kliky jsou doplňkem, který je stále používaný, musí splňovat nejen požadavky na vzhled a provedení, ale i na snadnost obsluhy. Nároky na designové požadavky, by se měly posuzovat podle povahy stavby či objektu, kde budete dveřní kování umisťovat. Kdo vyznává masivní nábytek a klasický robustní styl, ocení například řadu dveřních kování známého českého výrobce klik, firmy Dorro, s trefným názvem Royal. Moderní trendovou novinkou jsou kliky osázené broušenými kamínky od návrháře Swarovského – najdete je na jejich hmatníku. Lesklý a přitom jemný vzhled bude slušet dveřím v každé domácnosti či firmě.

 

Nezapomínejte na materiál
K výběru jsou dnes kromě pěkných tvarů také různé materiály, ze kterých jsou kliky ke dveřím vyrobeny. Jemné matné materiály, nadčasové chromové, nebo například v poslední době velmi populární výrazné zlaté. Podle druhu materiálu a tedy i různé kvality, dostanete na své dveřní kování také příslušnou záruku a to v délce až patnáct let!

Výhodou dnešní doby je jednoduchá forma objednání zboží  přes internet, kdy si můžete dveřní kliky v klidu prohlédnout, přečíst si o nich vše podstatné. Zároveň si zjistit důležité informace o výrobci, který kování na dveře dodává a dle preferencí se s dostatečným předstihem nutným k montáži správně rozhodnout.

V případě objednání vám bude zboží dovezeno přesně na místo, které požadujete. Jako zákazník máte právo v případě nespokojenosti s výrobkem zboží vrátit, takže vám žádné riziko nehrozí. Výrobek je samozřejmě možné vyměnit za jiný.

 

Dveřní klika jako výrazný a stylový doplněk interiéru
Správný výběr dveřního kování je důležitý, stejně jako u ostatních funkčních doplňků ve vašem interiéru. Klika je zároveň nezbytná součást každých vašich dveří, která může dát vaší domácnosti či stavbě ten správný styl a podtrhnout charakter objektu. Proto při jejím výběru neváhejte zhodnotit barvu, tvar, styl a také to, jak bude dveřní klika ladit s nábytkem a ostatním vybavením v místnosti. Pro poklidný a rozsáhlý výběr doporučujeme internetové stránky českého výrobce www.dorro.cz.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry