Také koupelny jsou místem, kde je možné se zranit

Také koupelny jsou místností, kde je možné uklouznout a bolestivě se zranit. Těmto nepříjemným zraněním je možné předcházet. Příjemné a zcela bezpečné sprchování zaručí designová koupelnová vanička s prostiskluzovou úpravou povrchu.

Se Secure Plus otevírá Kaldewei novou kapitolu úpravy povrchů. Špičkový výrobce poprvé představuje kompletně celoplošnou a téměř neviditelnou protiskluzovou úpravu povrchu pro smaltované extra ploché sprchové vaničky ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm.  Secure Plus nabízí jistotu na nejvyšší úrovni – a nechává za sebe mluvit design extra ploché sprchové vaničky.

Moderní koupelny nejsou dnes navrhovány jen z hlediska funkčnosti, ale jejich úkolem je také splňovat všechny požadavky na estetiku a design. Důležité je mimo jiné jejich individuální přizpůsobení nejrůznějším lidským životním situacím. Smaltované extra ploché sprchové vaničky ve dvanácti exkluzivních matných barvách z kolekce Coordinated Colours se nechají zušlechtit téměř neviditelnou, ale hmatatelnou protiskluzovou povrchovou vrstvou, která optimalizuje stabilitu stání. Extra plochá sprchová vanička v úrovni podlahy s Kaldewei Secure Plus tak nabízí kromě předností v oblasti komfortu a absence bariér také záruku estetiky v koupelně orientované na design.

Stylové a bezpečné sprchování se Secure Plus
Povrchová vrstva Secure Plus se natrvalo vypálí do celé sprchové vaničky z hodnotné smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm. Vzniká tak rovnoměrný povrch materiálu, který po celé ploše trvale zajišťuje bezpečnou chůzi a stabilní stání. Díky celoplošnému smaltování není protiskluzový efekt téměř viditelný.

Na kvalitu výrobků Kaldewei se můžete spolehnout: Smaltované extra ploché sprchové vaničky v úrovni podlahy s povrchem Secure Plus přesvědčují nejenom opticky a z hlediska bezpečnosti, ale také vynikajícími materiálovými a hygienickými vlastnostmi smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm: Ušlechtilý materiál má velmi dlouhou životnost, je robustní a snadno se čistí. Na povrchu bez pórů nevznikají i při dlouholetém používání ani mikroskopicky malé škrábance, takže nečistoty a bakterie nemají žádnou šanci se usadit – sprchování je tak bezpečné ve všech ohledech, a to nejenom v soukromých koupelnách. Díky mnoha přednostem smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm jsou smaltované extra ploché sprchové vaničky se Secure Plus rovněž spolehlivou volbou pro koupelny s obzvláště vysokými nároky na bezpečnost, hygienu a snadnou péči, jako jsou například hotely, nemocnice a domovy důchodců.

Inovace a kvalita – s jistotou
Světovou novinkou Secure Plus firma Kaldewei znovu podtrhuje svou materiálovou kompetentnost, pokud jde o smaltovanou ocel 3,5 mm. Neustálé zdokonalování jedinečného materiálu je součástí sebeinterpretace firmy Kaldewei jako průkopníka koupelnové kultury. V centru zájmu přitom stojí zejména protiskluzové úpravy povrchu, pro které bude Kaldewei v budoucnu nabízet tři varianty řešení přizpůsobené individuálním nárokům – smaltováný antislip a celoplošný antislip a nový Secure Plus.

Kaldewei Secure Plus splňuje požadavky klasifikační skupiny B pro mokré prostory pro chůzi na boso (ČSN 725191, DIN 51097) a klasifikační skupiny R 10 pro protiskluzové vlastnosti v pracovních prostorách se zvýšeným nebezpečím uklouznutí (ČSN 725191, DIN 51130). Protiskluzovou povrchovou vrstvu Secure Plus je možné dodat na smaltovaných extra plochých sprchových vaničkách v úrovni podlahy sérií Conoflat, Superplan, Superplan Plus a Xetis ve všech barvách z kolekce Coordinated Coulours.

www.kaldewei.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna