Užitečné vánoční dárky pro celou rodinu

Neutrácejte o Vánocích zbytečně peníze za spoustu hloupostí. Pořiďte užitečné vánoční dárky pro celou rodinu a zařiďte si domácnost! Již neodkládejte nákup nábytku, který chcete beztak pořídit již delší čas – obývací stěnu, kuchyňskou linku, dětskou otočnou židli a mnohé další.

Vánoce jsou pro mnohé z nás tím nejkrásnějším obdobím, proto jsme pro vás připravili ty nejlepší dárky pro celou rodinu. Nábytek je originálním dárkem, který potěší každého z nás. Maminky můžou strávit příjemné sváteční chvíle se šálkem kávy u nového konferenčního stolku, tatínek si rád odloží svůj kabát na nový věšák v předsíni. Adventní věnec se bude hezky vyjímat na komodě řady Boston z naší nabídky a vaše televize si určitě zaslouží moderní televizní stolek, který zútulni každý obývací pokoj. V žádné domácnosti nesmí chybět sváteční večeře, kterou máte možnost připravit na kuchyňské lince NIKA a podávat na skleněném nebo na stylovém rustikálním jídelním stole. A to všechno za bombastickou cenu!

Vánoce na novém sedacím nábytku

Vánoční pohodu si můžete vychutnat v sedačkách, které nabízíme se skvělou 20% slevou. Moderní sedací souprava Flogo zaručí nejen úsměv maminky, ale celé rodiny. Pro naše nejmenší nabízíme dětskou otočnou židli G2 za akční cenu 950 Kč.

Snem každého kluka je vlastnit formuli, letošní Vánoce můžete tento sen splnit a zakoupit svému dítěti postel Formule, která zaručuje kvalitu a pohodlí. Neopomněli jsme ani tatínky, pro které máme krásné ratanové křeslo, které je dělané pro odpočinek a relax.  Příjemnou vánoční atmosféru si celá rodinu vychutná v obývacím pokoji s luxusní obývací stěnou Barato.

Vánoce s novou obývací stěnou Barato

Obývací stěnu Barato pořídíte za neuvěřitelně nízkou cenu 3 483 Kč. Tato obývací stěna osloví zákazníky, kteří mají rádi jednoduchost a eleganci. Součástí této obývací stěny je televizní stolek a dvě skříňky, které je možné pověsit na zeď. K sestavě patří i dvě poličky, na které můžete umístit vánoční dekorace. Obývací stěna je vyrobena z lamina v barevném provedení jabloň – bílý lesk.

 


Využijte naši vánoční nabídku, v sekci VÁNOCE 2013 najdete zde skvělé tipy na dárky, ale taktéž výhodné slevy 10% až 30 %, a to všechno z pohodlí domova.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry