Vánoční osvětlení stromečku i domu = ty pravé Vánoce

Vánoční osvětlení a světelné řetězy na stromky neodmyslitelně patří k zimnímu období. Těmito efektními doplňky lze osvětlit okna, balkony, celý interiér anebo dům. Do naší nabídky patří světelné řetězy mnoha provedení vhodné na každou příležitost, pokud potřebujete nasvítit nábytek, interiér, části budov anebo v neposlední řadě vánoční stromeček. Výrobky jsou z kvalitních materiálů a jsou dodávané od renovované české firmy City Illumination, vybrat si můžete z osvědčených žárovkových variant anebo kvalitního LED osvětlení s úspornou moderní technologií. 

Světelný řetěz jako jednorázová dekorace i zajímavý doplněk pro nasvícení objektů

Světelný řetěz může sloužit nejen jako jednorázová vánoční dekorace, lze je také využít jako výrazný doplněk pro potřebu vnitřního či venkovního nasvícení objektů a jejich částí. Vánoční světelné řetězy lze pořídit ve stále svítících jedno i více barevných variantách, nebo jako světelné řetězy efektové s možností přepínání programů animace. LED světelné řetězy jsou oblíbenou vánoční výzdobou, která zpříjemní chvíle vychutnání atmosféry ve svátečních časech. Určitě se vyplatí vyměnit postarší vánoční osvětlení, které máte doma již léta, za kvalitní a mnohem efektivnější vánoční světelné řetězy vyráběných moderní technologií. Variant jsou desítky a příjemně vás překvapí i nízká cena světelných řetězů. Nasviťte si interiér podle svých představ anebo umístěte vánoční řetěz na místo, které chcete zvýraznit a užívejte si jedinečného efektu, který světelné řetězy dokáží vykouzlit.

Stále svítící světelné řetězy

Stále svítící světelné řetězy jsou prodlužovací a obsahují velmi drobné LED diody. Osvětlení, které tyto drobné diody vytvářejí, jsou předurčeny k výzdobě stromků a keřů na zahradách, nasvícení balkonů, teras či oken. Kabel světelných řetězů je tmavě zelený a tenký, takže se ztratí i ve větvičkách stromů či jehličí girland. Samozřejmě se světelné řetězy výborně hodí také ke zdobení vánočních stromků. Každý světelný řetěz je zakončen vodotěsným šroubovacím konektorem se samečkem na jednom konci a samičkou na druhém – lze proto jednotlivé girlandy napojovat jednu na druhou až do délky 50 metrů. Samozřejmě se ve fantazii meze nekladou, proto lze spojovat světelné řetězy různých barev a dosáhnout tak výsledku podle vašich představ. 

Efektové světelné řetězy 

Světelný řetěz efektový lze použít na nasvícení štítů rodinných domů či okrajů střech, na osvětlení balkonů či jiné části domu, které chcete nasvítit. Efektový světelný řetěz obsahuje malé LED diody a skvěle se hodí také pro nasvícení interiérů, vánočních stromků anebo pro venkovních částí domu. Na začátku každé efektové girlandy najdete vodotěsný konektor, který lze našroubováním připojit k napájecímu zdroji s ovladačem. Pokud zdobíte těmito řetězy v exteriéru, lze napájecí zdroj zapojit do zásuvky v interiéru a protáhnout kabel ven, kde pak připojíte girlandu. Součástí efektového řetězu a zdroje je také ovladač. Na tomto ovladači lze volit mezi osmi programy. Mezi programy ovladače patří také stálé svícení, proto vám světelný řetěz nemusí blikat, ale může jen svítit. Ovladač na světelný řetěz má paměť na posledně zvolený program, po vypnutí a znovu zapnutí girlandy se automaticky nastaví naposledy zvolený program.

Barevná provedení, možnost prodlužování, vodotěsné konektory a úsporná LED technologie

Všechny světelné řetězy, ať již stále svítící, efektové – LED či žárovkové technologie nabízíme v mnoha barevných i tvarových provedeních a zaručujeme kvalitní zpracování a rychlý servis. Téměř veškeré zboží máme připravené na skladě ihned k distribuci a rádi vám také při výběru příslušenství a druhu osvětlení poradíme. Na našich stránkách www.vanocni-osvetleni.net si můžete prohlédnout zboží a příslušenství, které k vánočnímu osvětlení dodáváme. Včasné doručení a kvalita zboží je samozřejmostí.

 

 




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky