Únorová soutěž začíná, výhru za 4000 Kč si vyberte sami!

Únorová soutěž partnerů Bydlet.cz a Nábytek Jeko.cz začíná, výhrou je poukaz na 4000 . Výherce si zboží v této hodnotě u Nábytek Jeko.cz vybere sám, podle svého uvážení. Stačí nejpozději do 28.2.2014 správně odpovědět na dvě jednoduché soutěžní otázky. 

Soutěžní otázky:

1. Jaký rozměr si můžete vybrat u dvoulůžka Vanesa?

a) 140, 160, 180

b) 160, 180

2. Jaká je sleva u postele Zora?

a) 5%

b) 10%

Soutěž probíhá v termínu od 3.2. – 28.2.2014. Své odpovědi posílejte na soutez@kurzy.cz. Do slosování budou zahrnuti jen ti respondenti, kteří pošlou správné odpovědi na všechny soutěžní otázky nejpozději do 28.2.2014. Každý respondent soutěže může zaslat pouze jeden e-mail. Po ukončení soutěže bude vylosován výherce, který si převezme výhru od Nabytek Jeko.cz. O výhře bude informován e-mailem. Respondenti naší soutěže souhlasí s tím, že na jejich e-mail může být zadavatelem soutěže zasláno reklamní sdělení. 

Kvalitní postel = dobrý  a spokojený spánek + načerpání sil

Kvalitní postel je důležitá pro náš dobrý a spokojený spánek a také pro načerpání sil a naši výkonnost ve dne. Vždyť postel je často jedno z mála míst, kde relaxujeme. 

 Postel nás provází celý život. Od dětské postýlky, studentské postele (mnohdy na internátu či koleji), až po velké a prostorné lůžko pro dva, kterému se říká manželská postel.

Manželské postele, jejich konstrukce a matrace

Aby manželská postel splňovala požadavky svých uživatelů, musí mít pevnou konstrukci, kvalitní polohovatelné rošty a ještě kvalitnější matrace. Ne každému vyhovuje tuhá matrace a naopak. Proto při výběru matrací narazíte na kombinované typy matrací, kdy jedna strana je tužší a druhá měkčí. Matrace mohou mít taky letní a zimní strany. Každému vyhovuje něco jiného.

Dvoulůžko ze smrkového masivu s úložnými prostory 

U dvoulůžka Vanesa oceníte úložné prostory pod postelí. Konstrukce je vyrobena ze smrkového masivu ve dvou rozměrech. Matrace nejsou součástí nabídky a zde máte možnost si vybrat matrace dle svých potřeb.

Čalouněná manželská postel s akční cenou 

Postel Zora – manželská postel čalouněná disponuje 5-ti zónovou sendvičovou matrací DIONE, která je uložena na dvou lamelových roštech. Matrace jsou prošívané. U postele je zajímavé celkové čalounění čela, konstrukce a matrací. Postel Zoru si nyní koupíte se SLEVOU.

Romantická kovová manželská postel

Kovová postel Amanda je ručně vyrobená. Průměr kovaných ocelových prutů je 25 mm. Design manželské postele je velmi romantický. Povrch postele je v základní černé strukturální barvě. Můžete si vybrat barevnou patinu dle vašeho přání – barevné patinování je ZDARMA. V ceně postele je rošt.

 


 




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry