Dřevostavby jsou nejhezčí v přírodě

Jana Brožková, 10.2.2014

Zdědili jsme po manželových rodičích pozemek na krásném místě uprostřed jihočeské přírody. Každý, kdo zná Jižní Čechy určitě ví, že je zde velmi malebná příroda. Já jsem se na jihu narodila a mám zdejší přírodu nejraději ze všech. Proto mně představa, že máme pozemek a na něm postavenou například dřevostavbu na klíč nadchla. Vždy jsem toužila po tom, aby naše děti mohly běhat na čerstvém vzduchu a měly z venkovního prostředí co nejvíce zážitků. Myslím, že není pro dětství nic lepšího, než  vyrůstat v přírodě a vnímat ji v každém ročním období.

Dali jsme na doporučení

Můj manžel pracuje s kolegou, který nedávno využil komplexní služby firmy a nechal si postavit dřevostavbu na klíč. Protože byl spokojený, skupinu odborných a certifikovaných pracovníků nám doporučil. Výhodou byla i dostupnost služeb, protože náš zděděný pozemek se nachází mezi Českým Krumlovem a Českými Budějovicemi.

Odborníci nám nabídli kompletní služby

Firma, kterou jsme vybrali na základě doporučení, nabízí kompletní nabídky v oblasti poradenství, služeb i samotné výroby dřevostaveb. Potřebovali jsme levnou dřevostavbu, která by byla  kvalitně zkonstruovaná a navržená  podle našich požadavků. Já těmto věcem příliš nerozumím; tak jsem nechala tyto věci zcela na manželovi. 

Ten byl s nabídkou firmy velice spokojen a jak řekl, kvalitní tesaři České Budějovice, jsou dnes nedostatkové zboží. Byl rád za reference od kolegy, protože by si netroufl oslovit neznámou firmu bez doporučení. 

Dnes převládá názor, že co je levné, bývá často nekvalitní. My měli štěstí a oslovili opravdu solidní firmu, která provedla kvalitní práci za dobré peníze a navíc nám poradila a vše s námi prodiskutovala.

Kvalitní práce si velmi vážíme

Hodně si pomoci firmy M&L střecha cením a doporučuji ji každému, kdo uvažuje o pořízení dřevostavby, nebo potřebuje jakoukoliv službu v oblasti klempířství, tesařství či pokrývačství. Všechny tyto odborníky má firma trvale k dispozici v oblasti jižních Čech. 

Nám firma nabídla kompletní služby – tesařské práce v oblasti netradičních stylů a tvarů, pokrývačské práce včetně služby zateplování a klempířské práce, jako je montáž lemování či opláštění parapetů. Zkrátka všechny práce týkající se výstavby dřevostaveb provedené opravdovými šikovnými odborníky, kteří jsou spolehliví a velmi důslední.

Konečně máme svou dřevostavbu na krásném místě v krajině a já se moc těším, až tam budeme s dětmi trávit léta a všechny víkendy v roce


 

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Stavba, nejlépe hodnocené fotografie



Články Stavba