Jak koupit byt a odhalit triky developerů: Koupě bytu pod lupou

Generální ředitel EKOSPOLU Evžen Korec vydává novou knihu „Koupě bytu pod lupou“. Popisuje v ní triky developerů a zároveň nabízí návod, jak zkontrolovat kvalitu provedení bytu.

Tuto unikátní knihu, v níž generální ředitel a předseda představenstva společnosti EKOSPOL Evžen Korec formou rozhovoru s publicistou Lukášem Kovandou shrnuje a široké veřejnosti předkládá své více než dvacetileté osobní zkušenosti v oblasti realit a investic do nemovitostí, ocení každý, kdo zvažuje koupi bytu či domu a chce se vyhnout chybám při jeho výběru a financování. „Takto uceleně jsem své poznatky a v podstatě i své know-how nikdy nepublikoval. Za zvlášť přínosné například považuji odhalení řady triků, které developeři vůči svým zákazníkům používají a zároveň nabízím jednoduchý návod, jak zkontrolovat kvalitu provedení bytu,“ říká Evžen Korec.

O tom, že se jedná o manažersky precizní, ale zároveň i velmi praktickou a poučnou publikaci, svědčí kladná hodnocení a doporučení, kterých se knize dostalo od předních představitelů české manažerské, podnikatelské a akademické sféry.

EKOSPOL vydává knihu vlastním nákladem a tato publikace se na trhu objeví v pondělí 24. listopadu. Cílem společnosti však není realizace zisku z jejího prodeje, nýbrž osvěta a předání praktických a mnoha lety prověřených zkušeností jednoho z nejznámějších a nejzkušenějších českých developerů co nejširší veřejnosti. Díky tomu se podařilo prodejní cenu knihy stlačit na úroveň, která pravděpodobně velice příjemně překvapí všechny zájemce.

Kniha „Koupě bytu pod lupou“ je již druhou publikací, kterou letos EKOSPOL vydal. V květnu už totiž na trh uvedl knihu „Co je v domě, není pro mě!“ nabízející sumář rad, jak úspěšně a bez rizika investovat do nemovitostí.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality