Vitamíny nefungovaly, tak jsem zkusila infrasaunu

Význam vitamínů pro lidský organismus je všude hodně zdůrazňován. S názory se setkáte v časopisech, na webech, od prodejců, ale také od svých přátel. Člověk si nakoupí nejdůležitější vitamíny, anebo rovnou směs několika různých a myslí si, že udělal pro tělo maximum. Ani já jsem nebyla jiná, pustila jsem se do nákupů mnohých vitamínových bomb, které se ovšem nijak extra neprojevily a chřipka si mne stejně nacházela dost často. A pak jsem se doslechla o účincích infrasauny…

Změna je život – zdravý život!
Nešlo jenom o doslech, ale mohla jsem se přímo zúčastnit relaxačního sedánku u své kamarádky. Pořídila si do bytu infrasaunu pro dvě osoby. Nemohla si vynachválit pohodu a vylepšení nejen zdraví, ale i kůže. O výhodách saunování musel slyšet už každý, protože už od dávných dob se sauna spojovala se zdravím a odpočinkem. Klasická sauna ovšem moderním nárokům nemusí stačit. Většina lidí navštěvuje veřejné sauny, kde nemusíte najít potřebný klid a uvolnění. Co si budeme povídat, mají hojně otevřeno a vy dobře tušíte, že zde byly stovky klientů před vámi a i po vás se jich ještě víc dostaví…

K přednostem infrasaun patří, že se dají snadno umístit i do bytu. Nepotřebujete dělat žádné extra bytové úpravy, stačí najít vhodné místo a zasunout do zásuvky s přívodem elektrické energie 230 V. Netřeba se hrozit z kamen, kamenů a polévání vodou. Infrasauna funguje díky digitální řídící jednotce, kde si regulujete teplotu. Ano, zcela jednoduché. Moderní infrasauny navíc v porovnání s klasickými saunami fungují už při nižších teplotách a vyznačují se energetickou úsporou. Předehřátí postačí na několik minut.

Jak si vylepšíte zdraví v infrasauně
Domácí infrasauny vás budou hýčkat při teplotě okolo 60°C. Fungování infrasauny je maximálně bezpečné. Po namáhavém dni se zbavíte stresu a únavy. Tělo se celkově uvolní, stimuluje se imunitní systém a díky zvýšené tělesné teplotě se usmrtí viry a bakterie. Infrasauna pomůže i s poškozením kůže, kam se řadí odřeniny a pořezání – děti se prostě nedají uhlídat a každé si nějaký ten šrám z venku občas donese. V infrasauně se lépe hojí také otevřené rány, akné, kopřivka, lupénka a suché ekzémy. Díky působení tepla v infrasauně se lépe prokrví kůže, stane se pevnější a rychleji se zbaví nečistot.

Infrasauny i do vašeho domova
Pořídila jsem si infrasaunu pro jednu osobu, která mi skvěle do bytu pasuje. Do malých bytů se pořizují infrasauny pro dvě osoby maximálně. K sehnání jsou však modely pro více osob, záleží na vašem volném prostoru. Infrasauny se instalují na různé povrchy a k dispozici jsou typy z různých materiálů a v několika velikostech. Součástí infrasaun jsou keramická nebo karbonová topidla. 

"O pozitivních účincích infrasauny v pořadu Rady ptáka Loskutáka"

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry