Napínací potahy aneb jak rychle změnit vzhled sedačky, křesla nebo židle

Naprosto každý z nás má doma sedací soupravu, křeslo nebo minimálně židli – ať jsou vaše interiérové prostory jakkoliv velké, je jasné, že tyto druhy sedacího nábytku rozhodně nesmí chybět ani u vás! S problematikou sedaček, křesel a židlí je do jisté míry spojena i oblast potahů. Často si třeba i vy lámete hlavu, jaký vhodný potah by se kam hodil. Při klasickém výběru jste limitování především rozměrovými vlastnostmi konkrétního sedacího nábytku. Pokud byste si však chtěli ušetřit čas při vybírání, ale nakonec i spoustu práce při nasazování potahů, popřemýšlejte o napínacích potazích.

Jedná se o napínací potahy, které jsou vyrobeny z multielastických materiálů. Díky tomu je zaručeno, že se přizpůsobí naprosté většině velikostí sedaček, křesel nebo židlí. Napínací potahy mají i další kladnou vlastnost, tou je skutečnost, že se s nimi velmi snadno a rychle pracuje. Navíc jsou praktické, můžete je kdykoliv sundat a vyprat.

Kvalita původem z Itálie a Španělska

DecoDoma nabízí revoluční novinku, kterou jsou právě napínací potahy od renomovaných výrobců z Itálie či Španělska. Vzhledem k častým kontrolám je dosaženo jedinečné kvality.

Multielastické napínací potahy dokážou velmi rychle a efektivně změnit tvář interiérových prostorů bydlení. Vždyť právě z drobných dílčích částí se skládá celek, pořídíte-li pro sedačky, křesla či židle nové potahy, buďte si jistí, že dojde k oživení. Vyberte si z mnohých motivů takový, který vás nejvíce osloví, případně takový, který se hodí k danému časovému období.

Logo TrigemaDecoDoma – inspirace pro váš spokojený domov. Hledáte-li inspiraci pro váš spokojený domov, třeba zrovna v podobě napínacích potahů, určitě zavítejte na web www.decodoma.cz, každý, naprosto každý si zde najde to své, co by u něho doma nemělo chybět. DecoDoma je společnost, která se postará o to, abyste se doma cítili po všech stránkách opravdu maximálně spokojeně!



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry