Koupelny: luxus v dostupný každému

Nová vodovodní baterie Eurodisc Joystick firmy GROHE kombinuje pohodlné ovládání se špičkovým designem.

Forma a funkce v dokonalé souhře: dynamicky tvarovaná, nakloněná silueta, jemný joystick s jemným ovládáním, elegantní linie raménka - tak lze nově zpracovat již tradiční baterii. Hledáte-li převratný design, nemusíte už pátrat dál. Baterie Eurodisc Joystick od GROHE spojuje lehkost se snadnou obsluhou, čímž vysoce převyšuje svou konkurenci.


Chytré detaily, architektonická čistota
Nový Eurodisc Joystick skvěle vypadá a přináší do vaší koupelny čisté potěšení. Nejdůležitějším designovým prvkem je minimalistický joystick s nekonečnými možnostmi funkcí. Jeho vynikající ergonomie, jakož i inovativní kartuše s technologií GROHE SilkMove®  umožňují absolutní kontrolu a ovládání doslova jedním prstem. Zároveň úsporná technologie EcoJoy® zajistí zodpovědné a udržitelné hospodaření s vodou a energiemi. Umyvadlové baterie instalované na stěnu jsou navíc vybaveny regulovatelným systémem GROHE AquaGuidemousseur. Dlouhou životnost, dokonalou funkčnost a naprostou spolehlivost podporuje technologie SpeedClean.

Mnohé další detaily tohoto mistrovského designového kusu nesou nezaměnitelný rukopis Studia designu GROHE. Například páka je zakončena chromovaným kroužkem, poznávacím znamením produktů GROHE. Sebevědomí a hravá vitalita vyzařují ze sedmistupňového náklonu raménka kohoutku vstříc uživateli. Tento precizní design již získal ocenění na prestižních cenách red dot – ocenění designu spotřebního zboží.

Nechte se rozmazlovat
Tato produktová řada nabízí rozmanité verze pro celou koupelnu. Zákazník může vybírat mezi pákovými bateriemi s raménkem kohoutku o třech různých výškách, jakož i superplochými bateriemi instalovanými na stěnu tak, aby se dokonale hodily k různým typům umyvadel. Tento přístup umožňuje dodat produkty esteticky i funkčně odpovídajících proporcí, u nichž nehrozí, že po otevření kohoutku voda vyšplíchne.

GROHE také nabízí sprchové a vanové baterie instalované na stěnu, které využívají design joysticku, aby tak sjednotily vzhled celé koupelny. Pokud se týká barevného provedení, jsou baterie k dispozici ve variantách GROHE StarLight® zářivě chromové a dvoubarevné Chrome/Moon White (chrom/měsíční bílá), která dokonale souzní se sprchovým sortimentem Chrome/Moon White  a  termostatem Grohtherm 3000.

Nový Eurodisc Joystick od GROHE - funkčnost bez kompromisů a rafinovaný design, které nezestárnou. GROHE přináší hravě moderní baterie pro koupelny současnosti i budoucnosti.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna