Vánoční dárky levně: u vánočních dárků je důležitý nápad a osobní přístup

TNBiz, 17.12.2014

Vánoce už klepou na dveře a vy se stejně jako minulý rok trápíte tím, co svým blízkým nadělíte? Pokud upřednostňujete dárky od srdce s nápadem, nechte se inspirovat. Nebude vás to ani tolik stát a věřte, že takový dárek, do kterého vložíte kus sebe, nakonec potěší o dost víc než ten za tisíce.

Tady je několik zajímavých TIPŮ:

Foto kalendář

Obzvlášť prarodiče potěší, když pod stromečkem najdou kalendář sestavený z fotografií svých dětí a vnoučat. Možností je několik - nechte jim vyrobit celoroční plakát, nebo kalendář na stůl či zeď.

Puzzle

Máte nějakou pěknou fotografii s rodinou nebo svým drahým protějškem, která by se vyjímala na zdi? Nechte z ní vyrobit puzzle. Nejen že obdarovaného zabavíte, ale vytvoříte tak originální vzpomínku na společně strávené chvíle.

Osobní šeková knížka

Velmi originální dárek může být i osobní šeková knížka - tedy darování sebe. Nakreslete nebo napište na jednotlivé lístky papíru činnosti, co pro obdarovanou osobu uděláte a listy sešijte. Ani tady se fantazii meze nekladou. Můžete vymyslet šeky na venčení psa, na úklid, uvaření večeře, procházku nebo návštěvu kina. Pak už je jen na obdarovaném, kdy bude chtít na vás šeky uplatnit.

Poukaz

Tento dárek vás rozhodně nezruinuje, ale určitě potěší svojí originalitou! Zapojte hlavu a vymyslete, do jaké role byste se mohli převtělit a udělali tak někomu radost - darujte poukaz na domácí masáž, večeři, kterou vlastnoručně připravíte ve velkém stylu, nebo na celodenní filmový maraton s popcornem. Zkrátka vymyslete si, čím druhého opravdu překvapíte, nebo co by od vás rozhodně nečekal. Až budete svoji novou roli plnit, dejte si záležet na detailech, který dárek udělají ještě dokonalejší.

Další možnosti vás určitě napadnou.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky