Naše bydlení: jarní barvy sluší každému interiéru

Originalita interiéru je závislá i na výběru barev. Nebojte se a popusťte uzdu svojí představivosti a dolaďte domov do příjemných moderních odstínů jara.

Žlutá barva je v interiéru velice oblíbená, G SERVIS

PŘIVÍTEJTE…PRVNÍ JARNÍ SLUNÍČKO
Žlutá barva dokáže neskutečně ozvláštnit a rozzářit celý prostor. V celém interiéru se stává i jasnou dominantou a umí vytvořit velice příjemnou atmosféru, která se přenese i na vás. „Žlutá barva je barvou povzbuzující a má rozveselující účinek, a proto ji velice ráda při navrhování interiéru používám,“ uvádí MgA. Vendula Hladíková, bytová designérka společnosti G SERVIS.

Grafosklo za kuchyňskou linkou, J.A.P.

Interiérové dveře RAINBOW, SOLODOOR
Do žluté barvy můžete obléci i celou kuchyňskou linku. Při vaření si tak můžete připadat jako na rozkvetlé louce a ještě ke všemu vám k tomu bude hrát i hudba. Při pohledu na celoskleněný obklad z Grafoskla za kuchyňskou linkou s motivem not vás budou napadat různé skladby, které si můžete při práci v kuchyni prozpěvovat. Pokud chcete mít jaro ještě více na dosah ruky, nechte si do Grafoskla zalaminovat usušené kvítky jarních rostlin. I to totiž Grafosklo umí a přináší s sebou ještě další možnosti dekorů. „Do Grafoskla lze zalaminovat navíc i různé fotografie v potřebné tiskové kvalitě nebo látku s jarním dekorem,“ uvádí pan Petr Paksi, výkonný ředitel společnosti J.A.P., která se výrobou Grafoskla zabývá a dodává: „Umístění celoskleněného obkladu za kuchyňskou linkou nabízí i mnoho výhod. Díky naprosté absenci spár je oproti klasickému keramickému obkladu ideální na údržbu, jednoduše nedrhnete zašlé spáry.“ Grafosklo je vyráběno z kaleného skla, které je v normálním provozu bezpečné a takřka nerozbitné.

ZA JAREM DO KOUPELNY
Jaro můžete pustit na návštěvu do koupelny i dveřmi. Interiérové dveře RAINBOW v pískově žluté barvě vám celou koupelnu rozzáří a oživí. „V této modelové řadě lze vybírat mezi horizontálním i vertikálním frézováním či prosklenou variantou,“ doplňuje pan Martin Dozrál, generální ředitel společnosti SOLODOOR, předního českého výrobce interiérových dveří a obložkových zárubní. Jejich trendy odstín stačí už pouze doplnit jemnými tóny bílé či šedé barvy a celý interér se tak stane jedinečným. Barva je na dveře nanášena trojvrstvým lakování, což zajistí její jemný lesk a mechanickou odolnost.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry