Malá koupelna: co s pračkou v malé koupelně?

Jednou z posledních otázek je, kam s pračkou. Většina domácností ji má umístěnou v koupelně. Pračka však potřebuje pouze přívod vody a odpad, proto ji v případě potřeby můžeme umístit i do kuchyně.

„Pokud ji však chcete nechat v koupelně, je dobré vybrat takovou, která prostor zatíží co nejméně. Ta s horním plněním bývá ve většině případů menší a v době mezi praním může místo posloužit jako odkládací prostor. Nad pračku s bočním plněním je zase možné umístit speciální umyvadlo s odkládací plochou,“ uvádí Jana Soukup Líkařová, manažerka strategického nákupu a marketingu Keramiky Soukup.

Přísloví „dvakrát měř, jednou řež“ platí pro malou koupelnu dvojnásobně. Grafický návrh před samotnou rekonstrukcí je velkým pomocníkem.

Od návrhu až po realizaci
Před samotnou realizací nové koupelny je vhodné nechat zpracovat grafický návrh. „Jednak si koupelnu na 3D obrázcích lépe představíte, ale získáte také lepší přehled o spotřebě materiálu. Navíc máte šanci svou představu pozměnit dříve, než v koupelně začnou rekonstrukční práce. Naši proškolení odborníci pomohou s vytvořením návrhu, poradí s výběrem zařízení i obkladů. Na základě přání zákazníka doporučí optimální řešení včetně kalkulace ceny,“ uzavírá Jana Soukup Líkařová.



 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna