Plánujete párty? Vytvořte dokonalé zázemí i skvělé pokrmy

REKLAMA       Jiřina Kavková, 21.5.2015

Ať už je to důležitá životní událost, narozeniny, nebo jakákoliv jiná věc která si zaslouží oslavu, je určitě dobrou cestou ji uspořádat. Pokud jste v roli hostitele právě vy, určitě chcete, aby vše dopadlo dobře a dokonale. Samozřejmě důležité je i roční období, kdy se daná akce bude konat. Zatímco v zimě pravděpodobně pozvete své hosty do domu, v létě je ideální uspořádat vše na vaší zahradě.

Jak se nebát nepříznivého počasí?

Jediné, co může takovou venkovní oslavu zkazit, je samozřejmě počasí. I když mu ještě poručit neumíme, přesto na něho můžeme snadno vyzrát. A jak? Samozřejmě tím, že zakoupíte stany z pevných materiálů vhodné na párty. Můžete je znát také pod názvem „párty stany“, což jasně ukazuje, k čemu slouží. Samozřejmě trh dnes nabídne několik možností a tak pokud pomineme ty velikostní, je třeba vybrat konstrukci. Kromě klasické je druhým typem takzvaná nůžková. Pokud hledáte rychlost a jednoduchost, je právě ta dobrou volbou. Stačí ji roztáhnout, umístit plachtu a vše je připraveno.

Nejenom klasické grilování může vaše hosty uchvátit

Pokud už svou akci pořádáte venku, je jasné, že hlavními pokrmy budou ty, které připravíte na grilu. A to ať už se jedná o oblíbené steaky, burgery, nebo třeba grilovaná zelenina. Chybět ale nesmí ani dostatek nápojů, a to ať už v podobě piva a vína, tak i v podobě něčeho ostřejšího. Samozřejmě díky domácím výčepům dnes není problém ani pivo točené.

Kdo chce ale skutečně okouzlit tím, jaký pokrm připraví, ten by měl přemýšlet nad koupi vlastní pece. A to takové, díky které můžete v domácích podmínkách upéci vyhlášený italský pokrm. Ano, upečte si pizzu ve vlastní peci a dejte ochutnat přátelům. Buďte si jisti, že takovou zcela určitě nejedli. Skvělá možnost, jak dát sbohem tradičním jídlům a vyzkoušet něco nového. A dodat musíme, že daná pec najde i jiná uplatnění, třeba k pečení chleba, nebo dalších pochutin.

Jak na zdravou stravu?

Jsou ale situace, kdy klasická a dnes tolik oblíbená jídla nechceme konzumovat, protože jsme si vědomi rizik. Například taková příprava na dřevěném uhlí rozhodně nepatří k nejlepším. Pizza zase může obsahovat mnoho nezdravého, nehledě na její kalorickou hodnotu. Jsou-li vaši přátelé stejného zaměření, potom je třeba načerpat důležitou inspiraci. A to na zdravá jídla od Igora Bukovského. Tento autor je totiž známým a zkušeným propagátorem kvalitní a zdravé stravy a tak může dát inspiraci i vám. A to takovou, kdy naplno využijete sílu kvalitních přírodních pokrmů a zároveň máte jistotu, že ve vaší kuchyni nebudete trávit dlouhé hodiny. A jaké knihy můžeme doporučit? Určitě zkuste typy, jako:

• Návod na přežití pro muže

• Návod na přežití pro ženu

• Hned to bude!

• Plán B

Potřebujete-li se navíc dostat do formy a lepší kondice, věřte, že s některou z těchto knih vám to určitě půjde jednodušeji, než si myslíte.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky