Hledáte nové bydlení v Praze? Víme, na koho se obrátit.

REKLAMA       Jiřina Kavková, 21.5.2015

Nejste spokojení se stávajícím bydlením a rádi byste se poohlédli po novém, lepším? Uvažujete nejen o změně domova, ale i o přestěhování do hlavního města? Důvodů, proč si pro své nové bydliště vybrat právě Prahu, existuje hned několik. Může vám toho hodně nabídnout, od bohatého kulturního a sportovního vyžití, až po nejlepší pracovní příležitosti. Ne nadarmo se říká: „V Praze je blaze.“ K tomu, abyste zde byli i vy spokojení, potřebujete sehnat to pravé bydlení, ve kterém se budete cítit prostě doma.

Nabídka volných bytů k prodeji je velmi široká

Volných bytů v Praze je nespočet, ať už starších, tak zcela nových. Vybírat můžete rovněž z nejrůznějších částí a lokalit. Od těch, co se nachází přímo v centru, nebo naopak na samotném okraji města či v přilehlých částech, odkud to nebudete mít do Prahy daleko. Zorientovat se v tak široké nabídce nemusí být až tak snadné. Navíc není bydlení v hlavním městě zrovna nejlevnější záležitostí, proto je potřeba hledat a vybírat opravdu pečlivě. Není sporu o tom, že volba nového domova je závažným rozhodnutím. Abyste zvolili správně, je dobré se zajímat nejen o samotný byt, ale také popis nemovitosti, okolí, občanskou vybavenost, dostupnost do centra, případně jiných částí Prahy apod. Veškeré tyto informace vám poskytne společnost Pražská správa nemovitostí, s.r.o. (dále jen PSN).

Proč využít služeb PSN?

Hlavní činností společnosti PSN je prodej bytů v Praze a rovněž pronájem kancelářských prostor. PSN byla založena již v roce 1991. Za dobu svého působení na realitním trhu nasbírala řadu zkušeností s prodejem bydlení. Ví, co si nakupující žádají, jaká mají očekávání, přání, požadavky a umí s výběrem nového domova vždy poradit. Využijete-li jejich služeb, poskytne vám nejen kompletní servis, ale vybírat můžete z bytů, jež se nachází ve vlastních objektech. A právě to je obrovskou výhodou. Jedná se o přímého prodejce, tudíž neplatíte žádnou provizi za zprostředkování, jak tomu bývá u realitních kanceláří.

Aktuální nabídka sčítá 370 000 m² bytových ploch, kancelářských a skladových prostor, a to především v Praze, ale i v jiných městech v ČR. Třeba na Kladně, v Pardubicích, Hradci Králové, ve Slaném nebo Odolene Vodě. Celkově tedy můžete vybírat z více než 850 bytů. K dispozici jsou nově kompletně zrekonstruované byty v Praze, případně takové, jež na rekonstrukci teprve čekají. V tomto případě je velkou výhodou možnost podílet se na úpravách. Takže se budete moci nastěhovat do interiéru, který bude přesně podle vašich představ.

Neváhejte se obrátit na obchodní oddělení společnosti PSN. Postarají se o vás profesionální realitní poradci, kteří díky svým bohatým zkušenostem změní vaše sny o novém domově v realitu.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky