Luxusní koupelna s velkou vanou

REKLAMA       Jiřina Kavková, 2.6.2015

Sny o prostorné velkoryse řešené koupelně se plní v novostavbách a při rekonstrukcích, kde si většina majitelů představuje také příjemný prostor pro očistu těla i ducha. Zařízení velké koupelny, kde je dostatek místa, vyžaduje jiný přístup než u koupelny malé.

Větší koupelna – větší vana 

Koupání ve vaně plné pěny umístěné v prostoru s velkým oknem do zahrady jsou slastné chvíle zaslouženého odpočinku s pocitem absolutního luxusu. Robustní vana Evolution s dokonalým designem, harmonickými tvary vycházejícími z přírody je vhodným řešením do větší koupelny. Lze ji umístit jako solitér do prostoru, nebo ke stěně. Pro větší zážitek a pohodlí při koupání jsou určeny doplňky, jako je podhladinové osvětlení, podhlavník, madlo nebo celý hydromasážní systém.

Designové řešení moderní koupelny

K vaně Evolution se dá pořídit celá řada dalšího vybavení a doplňků z autorské dílny designéra Kryštofa Nosála. Jeho koncept byl oceněn cenou Design Centra ČR. Úžasně vypadá umyvadlo Evolution s originálním předním lemem z litého mramoru a rovnými hranami, které lze doplnit dvěma typy skříněk. Pro nábytek je také typický oblý přední lem. Skříňky mohou stát samostatně, nebo u sebe či u stěny. Koncept Evolution nabízí množství kombinací, takže výsledný dojem bude vždy originální.

Zónování prostoru

Vytvoření několika zón ve velkém prostoru koupelny přinese mnohem větší užitek a potěšení. Pro rychlou ranní i denní očistu se více než vana hodí sprchový kout se zástěnou nebo dveřmi. Trendem jsou sprchové kouty Walk-In postavené přímo na podlaze se zabudovaným odtokovým žlabem a skleněnými stěnami. Koupelna rozčleněná příčkami na odpočívárnu s lehátkem, místo pro cvičení, infrasaunu a další prostory se stane doslova wellness oázou přinášející uvolnění a radost z péče o tělo.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna