Počasí po víkendu: letní teplo se sluncem

TNBiz, 23.6.2015

Tohle je opravdu skvělá zpráva! Se začátkem prázdnin by konečně mohlo přijít to pravé letní počasí! Už po víkendu se začne vyjasňovat a pořádně se oteplí. ČHMÚ počítá s teplotami kolem 27 stupňů, norská předpověď portálu YR.no dokonce slibuje teploty kolem 35 stupňů!

Jenže na pěkné počasí si ještě budeme muset minimálně týden počkat. V následujících dnech nás totiž stále čekají přeháňky, teploty jen kolem 20 stupňů a občas i bouřky. Vyjasňovat a oteplovat se bude až v neděli.

A jak tedy vypadá předpověď ČHMÚ?

Předpověď na středu:
Polojasno až oblačno, během dne místy přeháňky. Večer částečné ubývání oblačnosti. Nejnižší noční teploty 10 až 6 °C. Nejvyšší denní teploty 15 až 19 °C, na jihovýchodě území až 21 °C.

Předpověď na čtvrtek:
Polojasno až oblačno, zpočátku místy skoro jasno. Během dne ojediněle přeháňky nebo i bouřky. Nejnižší noční teploty 9 až 5 °C. Nejvyšší denní teploty 18 až 22 °C.

Předpověď na pátek:
Oblačno až polojasno. Zpočátku ojediněle, během dne místy přeháňky. Ojediněle bouřky. Nejnižší noční teploty 12 až 8 °C. Nejvyšší denní teploty 20 až 24 °C.

Předpověď na sobotu:
Převážně oblačno, od západu na většině území občasný déšť nebo přeháňky, později místy i bouřky. Nejnižší noční teploty 13 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty 20 až 24 °C.

Vyhlídka počasí od neděle do úterý:
Zpočátku převážně oblačno, místy přeháňky, ojediněle bouřky. Postupně srážky jen ojediněle a místy až polojasno. Nejnižší noční teploty 14 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty zpočátku 19 až 23 °C, postupně 23 až 27 °C.

 

Norská předpověď portálu YR.no počítá s tím, že v úterý 30 června budou teploty stoupat už k 31 stupňům Celsia. A se začátkem prázdnin (1. července) už dokonce můžeme počítat s teplotami kolem 35 stupňů! Navíc má být úplně jasná obloha!
 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky