Dveřní kování a kliky Cobra – neomezené možnosti pro Vaše dveře

REKLAMA       Jiřina Kavková, 26.6.2015
Uvažujete o výběru nového dveřního kování pro vaši domácnost? Ať už hledáte klasické kování bez jakékoliv výstřednosti, nostalgické rustikální či kované kování, skutečný designový kousek nebo bezpečnostní kování, které ochrání vše, co je vám drahé, potřebujete odborníka! Specialistou, kterého možná právě hledáte, je společnost Cobra. Cobra se nachází na pomyslném vrcholu v oboru nabídky dveřního příslušenství. Vždyť má za sebou již více než dvacetiletou tradici. Za tu dobu se odborníci Cobra naučili to nejdůležitější – naslouchat hlasu svých zákazníků. V sortimentu této české stálice si tak vybere skutečně každý – od rodiny s malými dětmi až po majitele luxusní kanceláře.


Cobra nabízí i osvědčené stálice – mezi ty patří i nerezové dveřní kování

Dveřní kování by mělo být především kvalitní. Vysoká kvalita a výjimečné zpracování produktů rozhodně patří mezi to, čím se Cobra může pochlubit. Vedoucí českého trhu s dveřním kováním nabízí kromě netradičních kousků i osvědčené klasiky. Mezi ty patří například kliky z nerezové oceli. Právě nerezová ocel je jedním z nejoblíbenějších materiálů našich domácností. Vyniká odolností i hygieničností. Kromě toho, že se tedy jedná o materiál praktický, nabízí nerezová ocel i široké pole působnosti pro designéry.

Hliníkové kování představuje ekonomické řešení pro běžnou domácnost

Ekonomickou variantu pro nenáročnou domácnost představují kliky hliníkové. Za rozumnou cenu získáte kvalitní výrobek, který plně uspokojí vaše potřeby v běžném interiéru. Hliníkové kliky se nemohou chlubit takovou odolností jako kliky z nerezové oceli. Nejsou tedy vhodné tam, kde si lidé „podávají“ dveře z ruky do ruky. Pokud si tedy plánujete zařídit třeba úspěšnou advokátní kancelář nebo zubařskou praxi, zvolte pro vaše dveře raději větší „držáky“. Pro běžnou domácnost jsou ale hliníkové kliky dostačující.

 

Touhu po designu a luxusu uspokojí designová dveřní kování

Hledáte něco, co na první pohled zaujme, upoutá návštěvu a nezůstane jen tak zapomenuto? Zapátrejte mezi klikami designovými. Tyto ojedinělé kusy následující poslední trendy se budou náležitě vyjímat vedle kuchyňské linky ve vysokém lesku, elegantní minimalistické kožené pohovky či uměleckého díla od nezávislého umělce… Jestli toužíte vyladit váš interiér do nejmenších detailů, jsou designové kliky ke dveřím to pravé. Kromě vysoké kvality vám nabízí i moderní design a nádech luxusu.

 

Do moderního interiéru patří i něco starého. Opravdové starožitnosti či repliky starožitností se stále častěji nachází v současných interiérech. V minimalisticky zařízeném domě či bytě taková starožitnost působí jako něco, co vystoupí z jinak celistvého obrazu, jako překvapující prvek, který si oblíbíte. Proto Cobra nabízí i kované dveřní kování, které nadchne jak ty, kteří se ve snech stále vrací do dob minulých, tak i ty, kteří sní o posledních designových trendech. Kované kliky se hodí například i do historicky vyhlížejících interiérů, romantických penzionů, chalup a chat, oblíbených srubů, restaurací v loveckém stylu či zámeckých hotelů. Zkrátka v originalitě se meze nekladou.

Produkty společnosti Cobra si vás získají díky mimořádně vysoké kvalitě, špičkovému zpracování, elegantnímu vzhledu a maximálnímu uživatelskému komfortu. Vždyť Cobra není lídrem na našem trhu bezdůvodně. Kliky ke dveřím této společnosti patří již léta mezi ty nejoblíbenější. Při výběru dveřního kování proto nenechte nic náhodě a vsaďte na tradičního prodejce, který si svoji pozici vydobyl více než dvacetiletým úsilím a snahou naslouchat přání zákazníka.

Tip:

Interiérové dveře můžete také osadit vhodnými madly na dveře, které jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli nebo jako alternativu můžete také použít kvalitní koule na dveře Cobra.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry