Veletrh FOR ARCH 2015: stovky expozic, konference, řemesla

REKLAMA       Jana Brožková, 12.8.2015

Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH už po šestadvacáté otevře své brány desítkám tisíc návštěvníků. Organizátoři veletrhu mají pro ty letošní připravené stovky expozic a zajímavý doprovodný program.

 Pro svépomocné stavebníky je přichystaný cyklus přednášek „STAVBA A REKONSTRUKCE SVÉPOMOCÍ“ od Pavla Tesárka, zakladatele iniciativy Svépomocí.cz. Na veletrhu vytápění, alternativních zdrojů energie a vzduchotechniky FOR THERM mohou lidé navštívit přednášky o kondenzačních kotlech, rekuperaci, biomase, o tepelných čerpadlech, krbech a kamnech. V rámci letošního ročníku FOR WASTE & WATER je mimo jiné připravena rozsáhlá přednáška o recyklaci stavebních a jiných odpadů. Kromě toho mohou návštěvníci shlédnout, jak přímo v jedné z hal vzniká pod rukama architektů osm domů, dále pak soutěžní přehlídku stavebních řemesel, nebo architektonické soutěže mladých talentů Young Architect Award. Speciální akce je připravena také pro stavební firmy a dodavatele materiálů. Ti mohou na letošním veletrhu FOR ARCH rozšířit své podnikání nejen v Česku, ale i v zahraničí. Matchmaking business meetings (MBM) a již třetí ročník Matchmaking FOR ARCH díky organizovaným schůzkám propojí přihlášené zájemce s českými či zahraničními vystavovateli. Do obchodních jednání se mohou zapojit zcela zdarma všechny firmy, které se na webových stránkách WWW.FORARCH.CZ/MBM akreditují prostřednictvím jednoduchého kontaktního formuláře.

Šestadvacátý ročník mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH, včetně současně probíhajících veletrhů FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE & WATER, se bude konat v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech od 15. do 19. září 2015.

Více informací najdete na www.forarch.cz

 

Stavební veletrh FOR ARCH je v současné době největším a nejdéle probíhajícím stavebním veletrhem v České republice. Jubilejní 25. ročník FOR ARCH, společně se souběžně probíhajícími veletrhy FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA a FOR WASTE & FOR WATER, přivítal v roce 2014 rekordní počet návštěvníků. Během pěti dnů se jich na výstavní ploše PVA EXPO PRAHA, která je větší než 38 000 m2, vystřídalo téměř 75 000, což je o 4 000 více než v předchozím roce. Také počet vystavovatelů se oproti loňskému roku zvýšil. Zvýšení počtu návštěvníků očekává organizátor, společnost ABF, a. s., i v letošním roce. Téma celého veletrhu – “SNIŽOVÁNÍ ENERGETICKÉ NÁROČNOSTI BUDOV” – je zajisté velkým lákadlem nejen pro odborníky, ale i pro návštěvníky z řad široké veřejnosti hledající inspiraci pro své stavby a rekonstrukce. Souběžně s veletrhy probíhá každoročně řada doprovodných akcí, jako například soutěž GRAND PRIX o nejlepší exponáty, soutěž TOP EXPO o nejpůsobivější expozice, Cena Architekt roku, finále soutěže mladých architektů Young Architect Award, Konference ředitelů projektových společností a spousta dalších. Letošní ročník veletrhu FOR ARCH se koná v termínu 15.–19. 9. 2015. Více informací naleznete na WWW.FORARCH.CZ.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky