Moderní materiály ve stavebnictví mají zelenou, zákazníci si je žádají

Dřevoplasty si zachovávají vzhled přírodního dřeva, díky přidané složce plastu však odolávají vnějším vlivům a mohou tak majitelům sloužit desítky let. I mezi dřevoplasty je třeba ale vybírat opravdovou kvalitu. „Zákazník by si měl ověřit, zda má výrobce licenci, zda při výrobě používá kvalitní složky nebo jak dlouhou záruku prodejce nabízí,“ uvedla Zuzana Krucká, marketingová manažerka společnosti WPC –WOODPLASTIC.

 

Ta na nedávném mezinárodním stavebním veletrhu FOR ARCH představila zákazníkům novinku - obkladové profily z poplastovaného dřeva. Společnost tak rozšiřuje své portfolium o další produkt, který bude vedle terasových plných prken v nabídce.

V loňském roce WPC-WOODPLASTIC získala v rámci FOR ARCH ocenění GRAND PRIX za své čokoládové terasy Forest Plus Palisander, které jsou díky kombinaci sametového povrchu a čokoládovému odstínu na našem trhu ojedinělé.

Společnost WPC – WOODPLASTIC a.s. je předním českým výrobcem unikátních produktů z materiálu WPC dle licence Strandex Corporation (USA). Vyrábí a prodává prvotřídní plná terasová prkna s ploty z materiálu WPC (WOOD-PLASTIC COMPOSITE), s obsahem 60 % dřeva a 40 % kvalitního, zdravotně zcela nezávadného polymeru HDPE) v mnoha designech, velikostech i barevných variantách. Produkty WoodPlastic® jsou výjimečné svojí odolností vůči povětrnostním vlivům, vysokou kvalitou provedení, dokonalým designem a téměř nulovou potřebou údržby (zcela bez natírání). Garantovaná záruka činí až 25 let. Více informací na: www.woodplastic.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Zahrada, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zahrada