E.ON v ČR tlačí na konkurenci. Snižuje cenu elektřiny až o 14%


S nabídkou okamžitého snížení ceny silové elektřiny o 14 % přichází před koncem roku energetická společnost E.ON. Každý zákazník, který od E.ON Energie odebírá elektřinu, může nový výhodný produkt Variant Advent získat obratem – stačí si o něj zažádat na bezplatné zákaznické lince.  
 

Novým produktem se slevou 14 % pokračuje společnost E.ON Energie v uvádění cenově zvýhodněných produktů, které reagují na snižující se cenu elektrické energie na světových trzích. „Jednoduchým přechodem na nový produkt Variant Advent, pro který se může rozhodnout každý náš zákazník, získají domácnosti slevu 14 % z ceny silové elektřiny. U běžné domácnosti, která elektřinou vytápí, dosáhne při spotřebě 15 MWh úspora až 3 327 ročně. Pokud je elektřina využívána pouze k provozu spotřebičů a svícení, faktura se ročně sníží až o 551 ,“ vysvětluje Vladimír Vácha, tiskový mluvčí společnosti E.ON. Kromě finančního bonusu E.ON dále garantuje, že nízkou cenu elektřiny u produktu Advent Variant zachová po dobu 24 měsíců. Nabídka je ale časově omezená a platí jen do 31. ledna 2016.

 

Vzhledem k velkému zájmu o předchozí produkty řady Variant, které již využilo více než 130 000 zákazníků společnosti, E.ON maximálně zjednodušil přechod na nový produkt. „Pro jeho získání postačí zavolat na naši bezplatnou zákaznickou linku a požádat o něj. Ke změně dojde v řádu několika dní, lidé tak mohou začít šetřit ještě předtím, než se jejich spotřeba v zimních měsících významně zvýší,“ vysvětluje Vácha.

 

Úspora 14 % se vztahuje na ceny za MWh dodané elektřiny (bez stálého měsíčního platu) a vychází z porovnání cen společnosti E.ON Energie, a.s. uvedených v Ceníku Variant 24 Advent 2015, platném od 20. 11. 2015, a v Ceníku Elektřina, platném od 1. 1. 2015.  Při výpočtu orientační roční úspory v ceně mezi těmito produkty bylo kalkulováno se spotřebou 2,5 MWhsazbě D02 a spotřebou 15 MWhsazbě D45d. Nabídka je časově omezená do 31. 1. 2016.


Slevu až 11% nabízí také konkurenční PRE.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bydlení rubrika