Ježíšek naděluje: vstupy zdarma v botanických zahradách, v ZOO speciální programy

TNBiz, 24.12.2015

Výlet tropickou přírodou si můžete dopřát ve skleníku Fata Morgana v Praze. Dnes je výjimečně zdarma. Otevřeno je do 14 hodin. V unikátních sklenících jsou tři samostatné části s rozdílnou teplotou a vlhkostí vzduchu. Navštívíte tak australský buš, nížiný deštný prales nebo chlazenou část skleníků přibližující prostředí jihoamerických And.

Speciální program mají dnes také v zoologické zahradě v Praze. Vstup pro děti je za 1 . U výběhů budou komentovaná krmení, která potěší zvířata i návštěvníky. Otevřeno je do 14 hodin.

V zoo v Ústí nad Labem připravili vánoční dárky pro zvířata ve výběhu medvědů, slonů, opic a orangutanů. Pozorovat zvířata při dobývání pamlsků můžete zdarma až do 14 hodin.

Vstup zdarma nabízí dnes také Botanická zahrada v Liberci. Speciální vánoční prohlídky i v dnešní den nabízí klášter Broumov. Poslední se uskuteční ve 13 hodin.

Oblíbenou atrakcí jsou také živé betlémy. Na Pražském hradě od 15 a 16 hodin začíná představení, jehož výtěžek půjde na konto Pomozte dětem. Živý betlém mají také v Měříně na Žďársku (představení v 10h a 20.30h) nebo v Krásném Lese a Liberecku od 12 hodin.

 


 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky