Vánoční barvy budou letos ve znamení pastelových tónů

Barvy letošních Vánoc Trendy už dávno neovlivňují pouze oblečení nebo doplňky, ale i styl Vánoc. Letos je možné dokonale přenést barvy z šatníku prostřednictvím ozdob přímo na stromeček nebo slavnostní tabuli. Ptáte se, v jakém barevném duchu se ponesou letošní Vánoce? Přední výrobce vánočních dekorací, firma GLASSOR, představil aktuální trendy a nové kolekce pro tento rok. Designéři ozdob sladili barevný styl s módními návrháři, a tak můžeme vybírat mezi pastelovými tóny, odvázat se s křišťálovou fuchsiovou či vsadit na jemnost v podobě hnědé a zlaté. Na své si ale tuto sezónu přijdou i příznivci klasiky.

Pudrové romantické barvy rozhodně nejsou jen záležitostí jara. Designéři vánočních ozdob je zařadili do nejnovější kolekce, takže pastelově modrou, růžovou či mentolovou můžete nazdobit i vánoční stromeček. Inspiraci na přehlídkových molech našli i v případě fuchsiové či fialové s růžovými podtóny. Výrazné křišťálové poloprůhledné dekorace v živých odstínech jsou hitem této zimy a v kombinaci se zelenou dodají vánočním oslavám nový rozměr. Sladkou paletu pak doplňuje elegance a luxus, a to v podobě umírněné hnědé ve spojení se zlatou a bílou. Nezapomíná se ani na oblíbené metalické odstíny.

„Letošní Vánoce budou skutečně veselé. Barevnost tentokrát při vytváření kolekce vánočních ozdob hrála velkou roli. Superbarevné odstíny jsou inspirované pop artem a dětskou hravostí. Oslovili nás barvy, jako je tyrkysová, kanárkově žlutá, třešňová a odstíny mandarinky kontrastující s černou a bílou. Syté tóny pak změkčuje světle růžová a stříbrná, využíváme tak plně celou barevnou paletu. Kromě toho jsme i letos naplno využili rustikální a skandinávský styl. Světlé severské zimní barvy podtrhuje zemitá hnědá, šedá, ale i zelená, které v kombinaci s průhlednými baňkami a metalickými odstíny vytváří tu pravou atmosféru,“ popsala trendy Kateřina Tichá, majitelka firmy GLASSOR, předního výrobce vánočních ozdob u nás.

Spokojeni s výběrem ručně vyráběných ozdob budou i ti, kteří si nepotrpí na módní výstřelky a jsou věrni tradici. Klasické „veselé Vánoce“ zahalené do červené, bílé, zlaté a zelené si můžete užít i letos. Pokud se navíc rozhodnete dekorovat přírodními materiály, vytvoříte si doma tu pravou rustikální atmosféru. Ať už si vyberete zlaté ornamenty v kombinaci s poloprůhlednými koulemi, nebo se odvážete při dekorování červenými a zelenými baňkami s puntíky, rozhodně ani v jednom případě nesáhnete vedle. Doplnit je můžete i o hravá autíčka či jiné oblíbené vánoční figurky.

„Letos jsme navíc spustili nový web a e-shop, takže si zákazníci mohou novinky i klasické ozdoby objednat přímo u výrobce. Na přání zákazníka jsme schopni vytvořit kolekci přímo na míru nebo dekorovat speciální figurky. Máme zajištěné 100% bezpečné doručení. Kromě toho chceme díky novým webovým stránkám poskytnout i praktické rady, jak si ozdobit stromek či připravit dekoraci doma. Jednoduše řečeno, máme vše na jednom místě. Inspiraci, nákup i poradnu. Přípravy na Vánoce jsou často stresující, tak proč si neulevit aspoň při nákupu vánočních ozdob a dekorací?“ doplnila KateřinaTichá.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry