Nábytek z dílny českých, slovenských a polských výrobců

Prodejce Jena nábytek

Pro stylový, kvalitní a cenově dostupný nábytek není třeba chodit daleko, je to nábytek od českých, slovenských a polských výrobců. Ať už jde o pohodlné sedací soupravy, krásné postele nebo celé nábytkové sestavy, z nabídky si vyberou i ti nejnáročnější zákazníci. Český, slovenský i polský nábytek je zárukou kvality, která je pro většinu zákazníků při nákupu klíčová.

Česká republika

Nábytek vyrobený v České republice se může pochlubit splněním přísných norem jak z hlediska kvality, tak zdravotní nezávadnosti. Češi jsou odjakživa praktičtí, tak je pro zákazníky důležité chytré řešení každého kousku nábytku – ať už se jedná o úložný prostor v posteli nebo třeba rozkládací sedačku. A stejně smýšlejí i dodavatelé, s nimiž JENA – nábytek spolupracuje. Většina zákazníků totiž nehledá designové pecky ani luxusní materiály, ale pěkný, moderní a praktický nábytek .

Slovensko

Mezi hlavní výhody slovenského nábytku patří kvalitní zpracování , styl blízký tomu českému, široká nabídka jednotlivých kusů a dostupnost . Mezi výrobci, se kterými JENA – nábytek spolupracuje, nechybí třeba firmy s více než stoletou tradicí. Každý kus nábytku splňuje přísné bezpečnostní a zdravotní normy, které jsou na Slovensku spolu s Českou republikou jedny z nejpřísnějších v Evropské unii.

Polsko

Polsko je evropskou velmocí v exportu. 40 % nábytku, který vyrobí, vyváží do Německa, kde si velmi potrpí na kvalitu. Polský nábytek má dlouhou tradici a tamní výrobci jsou skutečnými odborníky. Nejen v Evropě, ale i ve světe, má mnoho polských výrobců nábytku vynikající jméno. Každý rok se účastní mnoha výstav a veletrhů, aby neztratili krok s nejmodernějšími trendy a technologiemi, které pak dokáží velmi rychle zavést do výroby. Proto je soudobý polský nábytek moderní a kvalitní.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry