Ušetřili i se starými svítidly. Stačilo vyměnit zdroj

REKLAMA       Jiřina Kavková, 26.10.2016

Chtěli byste ušetřit nebo prostě jen jít s dobou a využívat úspornější technologie? Moderní cestou se chtěly vydat i další české domácnosti. Jenže co když jste sentimentální a jedině tato kulatá světla, která máte v obývacím pokoji už několik let, vám do místnosti pocitově pasují?

  LED modul do svítidla

Vyměňte si zdroj světla sami

Možná vás to nikdy nenapadlo, ale nemusíte vždy hned kupovat nové svítidlo, pokud chcete žít ekologičtěji. Máte ke svému starému světlu citový vztah? Tak si ho ponechejte. Stačí jen trocha vylepšení a můžete šetřit i s ním.

V dnešní době si můžete pořídit vyměnitelné LED zdroje prodávané v několika velikostech, padnou tedy téměř do každého svítidla. Snadno tak nahradí původní vybavení svítidla, tedy žárovky, zářivky nebo úsporky.

Výměna zdroje je navíc tak jednoduchá, že ji zvládnete sami v klidu svého domova. Zdroj snadno namontujete pomocí magnetů nebo šroubů. A světlo bude jako nové.

Pokud chcete ušetřit ještě více energie a víte, že často zapomínáte zhasínat, pak výrobci mysleli i na vás. Světelné LED zdroje totiž můžete pořídit i se senzory pohybu, které rychle vyřeší váš problém, pokud tedy nemáte domácí mazlíčky, kteří se v noci rádi prochází po bytě.

Chcete se dozvědět více zajímavostí ze světa svítidel? Podívejte se na blog odborníků na kvalitní svítidla.

 

Meta popisek:

Ušetřete i se starými světly, stačí vyměnit zdroj

Chtěli byste ušetřit nebo prostě jen jít s dobou a využívat úspornější technologie? Jde to i s vašimi starými svítidly. Stačí jen pořídit LED zdroj.

Kvalitní svítidla, led světelné zdroje, výměna led zdroje, úsporná svítidla, led modul, interiérová svítidla, výměna zdroje světlo



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky