Perfektní úschova pro vaše věci

REKLAMA       Jiřina Kavková, 31.10.2016
Trend pronajímání vlastních mini skladů

„A máte sklep?“ ptala se paní Jechová v oblíbeném českém filmu Kulový blesk. Vy ho máte? A jsou v něm vaše věci opravdu v bezpečí? Seznamte se s trendem pronajímání vlastních mini skladů.

Pronájem skladovacích prostor v Praze byl dosud doménou firem. Přitom průměrná domácnost by sezónními věcmi a sportovním náčiním obyčejný sklep přeplnila. Mít jízdní kolo pověšené na zdi v obýváku nebo skladovat lyže pod postelí asi není snem dobré hospodyně. Pokud chybí garáž nebo sklep, nabízí se externí sklady. Pro domácnosti jsou jako dělané ty od Perfect Storage v pražských Vysočanech. Každý zákazník má vlastní uzamykatelnou kóji, která je přístupná kdykoliv. Váš uskladněný majetek je tak v suchu a čistotě, nonstop hlídaný a samozřejmě i pojištěný.

6 velkých krabic, sadu pneumatik, kufr, golfový set a snowboard, to vše se vejde do nejmenší kóje do velikosti jednoho metru čtverečního. Největší kóje pojmou vybavení bytu o velikosti 150m2, a to včetně postele, knihovny, gauče, ledničky a mnoho dalšího. Kóje lze pronajmout na libovolnou dobu. Rekonstruujete dům a potřebujete na měsíc přestěhovat všechny věci? Žádný problém. Odjíždíte na rok a chcete mít věci pod kontrolou a v bezpečí? Žádný problém.

Odkud se externí sklady vlastně vzaly? Jedná se o fenomén zvaný self-storage (neboli samoskladování), který vznikl v padesátých letech minulého století v USA a odtud se v osmdesátých letech rozšířil do Evropy. Pro mnoho lidí žijících v malém bytě bez sklepa je to jedinečná příležitost, jak vlastnit kolo a další sportovní vybavení. V Americe na jednoho obyvatele připadá kóje o velikosti 0,5m2. V Evropě je 2 600 poboček self-storage a lídrem jsou Velká Británie a severské země v čele se Švédskem. Perfect Storage má nové skladovací prostory v Praze 9 - Vysočanech a chystá se otevření pobočky v Holešovicích.

Pokud hledáte inspiraci, jak efektivně uskladnit nábytek, sportovní vybavení, sezónní věci a mnohé další, navštivte web www.perfectstorage.cz, kde najdete i praktické ukázky.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky