Vyzdobte si pokoj vánočními světýlky

REKLAMA       Jiřina Kavková, 15.12.2016

Štědrý den se blíží a vy si chcete užít vánoční atmosféru naplno? Co si třeba vyzdobit pokoj vánočními světýlky? Nemusíte si je šetřit pouze na stromeček, okna nebo balkon. Vytvořte si magickou sváteční atmosféru v pohodlí svého domova. Ze světýlek nemusí mít radost jen lidé za okny, ale také vy uvnitř.

vánoční světla

Pozor na podceňovanou vodu

Při zdobení interiéru vánočními světýlky se nemusíte omezovat, vše, co potřebujete, jsou dostatečné zásoby světel a blízkost elektrických zásuvek. Světýlka navíc můžete umístit opravdu skoro všude, jen pozor na bezpečnost vašich dětí i zvířat a také nejen na tekoucí vodu. Koupelnu a okolí dřezu budete muset vyzdobit něčím méně citlivým.  Pokud máte pocit, že nejste dostatečně tvořiví a nevíte, kam světýlka dát a jak je různě naaranžovat, pak se zkuste inspirovat různými lifestyle blogy nebo fotkami na sociálních sítích. V předvánočním období jich určitě bude nepřeberné množství.

Kam s vánočními světýlky

Světýlka vypadají skvěle, pokud kopírují linii nějakého předmětu nebo místa. Můžete jimi zvýraznit strop a rohy místnosti, parapet, stůl nebo skříně. Velmi oblíbená jsou vánoční světýlka jako dekorace rámující nástěnky, obrazy nebo fotografie na zdi.

Fantazii se opravdu meze nekladou. Jen si dejte pozor, abyste nenalétli a nepořídili nekvalitní světýlka, která by vám místo radosti přinesla samé nepříjemnosti. Raději je vždy kupujte ve specializovaných kamenných prodejnách nebo na e-shopu ověřeného prodejce.

Další tipy a rady spojené s kvalitním osvětlením najdete na blogu českých odborníků.

Meta popisek:

Zdobíme pokoj vánočními světýlky

Vánoční světýlka si nemusíte šetřit pouze na stromeček a okna. Příjemnou vánoční atmosféru si můžete naplno vychutnat i uvnitř. Stačí vyzdobit pokoj světýlky.

Vánoční osvětlení, vánoční světýlka, jak vyzdobit pokoj, vánoční pokoj, vánoční dekorace do bytu, kvalitní vánoční řetězy



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry