Státní svátky 2017: letos si užíváme volné dny navíc

Letos si užijeme svátky navíc

Státní svátky si v letošním roce 2017 užíváme více, protože 1. a 8. května nevycházelo na víkend, jak tomu bylo v minulém roce. Také přibyl svátek Velký pátek a další dobrá zpráva je, že letos na sobotu, nebo neděli vyjdou jen tři státní svátky.

Dlouhého, souvislého volna čtyř dnů jsme se dočkali v dubnu o Velikonočních svátcích - nově přidaný svátek Velký pátek vycházel na 14.4., následovala sobota a neděle 15. a 16.4. a Velikonční pondělí bylo již svátkem tradičním, letos vyšlo na 17.4.2017.

Prodloužené víkendy nás jistě potěšily v květnu, 1. i 8.5. bylo totiž pondělí.

Státní svátky červencové, 5. a 6.7. vychází na středu a čtvrtek, takže pokud si vezmete dovolenou jen v pátek, budete mít krásných pět dnů volna! V září si to můžete zopakovat, protože svátek  28.9. připadá na čtvrtek a získáte tak čtyři příjemné volné dny.

Svátky vánoční budou letošní rok také delší nežli loni, Štědrý den, 24.12. je neděle, další svátky 25. a 26.12.2017 tedy vyjdou na pondělí a úterý.

STÁTNÍ SVÁTKY 2017 - PŘEHLEDNÝ SEZNAM

A jak to vypadá v roce 2017 s prázdninami? Naše děti školou povinné budou mít v letošním roce prázdniny dohromady šestkrát a školní rok jim jim začne až 4. září.

Tipy, kam s dětmi vyrazít na letní prázdniny




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky