Zásnuby v koupelně? Protiklady se přitahují...

Koupelna s protiklady - dřevodekor a lesk Protiklady se často přitahují a skvěle se doplňují. Zdánlivě nesourodou dvojici můžete potkat i ve své koupelně. Podívejte se, jak jim to spolu sluší!

Námluvy decentního nadčasového dřevodekoru s vysoce lesklou lakovanou plochou se uskutečnily na poli koupelnového nábytku a výsledkem je letošní novinková řada Too.   „Mezi stálice oblíbených povrchů koupelnových skříněk se dlouhodobě řadí jak dekory dřeva v nejrůznějších podobách, tak vysoce lesklé lakované povrchy. A proto jsme jejich vzájemnou kombinaci využili i my u naší letošní nové kolekce Too. Přední strana je v dřevodekoru cafe a boční strany pak ve vysoce lesklé bílé či krémově žlutavé ivory barvě,“ popisuje snoubení různých povrchů Ing. Petr Blažek, generální ředitel společnosti Dřevojas, v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku.

Dvojice je jako stvořená pro společnou budoucnost právě v koupelně díky dobré odolnosti proti vlhku, kterou oplývá jak vysoce kvalitní lak, tak odolný laminát nesoucí dekor dřeva.

 




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna