Mít neokoukanou kliku je klika

Zářivá měď nebo elegantní sklo, krémová kůže či přírodní dřevo… to jsou jen některé z mnoha tváří, které může mít i vaše klika! Vyberte tedy takovou, která bude vašemu interiéru slušet co nejvíce. Umožní vám to například designové dveřní kování z kolekce MAXIMAL.

„Jednou z největších předností kování MAXIMAL vyrobeného z masivní mosazi je jeho ohromná variabilita. Nabízí totiž možnost vsadit do čelní plochy kliky výplň z nejrůznějších druhů materiálu dle vašeho výběru,“ uvádí Roman Ulich, designér společnosti M&T, jediného českého výrobce designového dveřního a okenního kování, a dodává: „Kliku tak může zdobit například kovová výplň v odstínu cappuccina s působivou trojrozměrnou strukturou ve tvaru vlnek nebo jemná kůže s charakteristickým krupičkovým povrchem. Díky tomuto širokému výběru navíc získáte možnost kování velmi snadno a efektně sladit například s povrchem dveří či dalšími interiérovými doplňky.“

Klika na výběr z mnoha tváří

Kování MAXIMAL však nevyniká pouze svými designovými možnostmi, ale oceníte jej i pro jeho vynikající funkčnost a dlouhodobou životnost, která je dána kvalitním vnitřním mechanismem a vysokou kvalitou použitého materiálu v kombinaci s galvanickým pokovením.  



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry